Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Amikor nagyon elzsibbad a...

Amikor nagyon elzsibbad a kezünk vagy a lábunk, miért válik érzéketlenné de főleg, szinte mozdíthatatlanná?

Figyelt kérdés
Emlékszem egyszer annyira elzsibbadt a karom, hogy a másikkal kellett fölemelnem és egyáltalán nem, vagy csak kicsit voltam képes mozgatni. A vérkeringés elzáródásától ideiglenesen az ingerület-átvivő idegek is leállnak a működéssel?

2018. jún. 7. 17:59
 1/1 anonim válasza:
Nem kapnak az idegek sem vèrt így nem működnek. Meg mivel le van zsibbadva nem érzed a kezed így az agyad nem tudja "mozgatni" az idegeket. Velem volt olyan hogy intenzivre kerültem mert már lilult az alkrom olyan szinten elaludtam és nem akart a vèr folyni! Kaptam vèralvadás gátlót hogy minél folyèkonyabb legyen a vérem és így usztam meg az amputalast 😆vigyázz vele!!
2018. jún. 14. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!