Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert tartom szexinek ha...

Miert tartom szexinek ha ferfiak noi parfumot hasznalnak vagy biszexualisok?

Figyelt kérdés

Utobbi idobe eszre vettem, kifejezetten izgatonak tartom, ha a pasim noi tusfurdot hasznal. Nemreg egy jelmezverseny miatt szoknyaba is bujt es kicsit megijesztett hogy mennyire vonzo volt benne ahogy noiesen tancolt.

Ha belegondolok mindig is a lagy vonasu pasik tetszettek, gyerekkoromra visszagondolva volt olyan h valaki megtetszett az utcan de nem tudtam eldonteni, h fiu vagy lany.

Az pedig meg sem szokott mar lepni ha egy hiresseg vagy akarki bejon nekem es kiderul rola hogy amugy meleg. Sot mitobb ha az derul ki rola,h biszexualis az szinten vonzobba is teszi szinte.

Nem tudom mi lehet ez velem. Szerintetek van erre magyarazat? Kulon szexualitas lenne vagy csak a sajat fetiseim? Osszezavar de valojaban amiota megfogalmazodott bennem minden ertelmet nyert es egy keppe allt ossze kiskoromtol kezdve.

Lanyok neha egy egy nagyon vonz de sajnos (vagy nem tudom) nem volt meg alkalmam kiprobalni,hogy ez valodi testi vonzalom is vagy ha fizikai kontaktra kerulne sor akkor visszakoznek e. Csokban biztos benne lennek, de tobben nem tudom oszinten. Nem gondolom, hogy leszbikus lennek.

19/L

2018. jún. 6. 23:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Ízlés. Hogy nálad miért alakult így, nem lehet tudni.

Én is ilyesmi vagyok, nem minden pontban (pl. nem nagyon érdekel, ki milyen illatot rak magára, amíg nem akaszt ki vele, max. az előny, ha jó az illat), de sokban igen. S elég sok ilyen nő van, ez eléggé látható a világban...

Nem tartom fétisnek, külön szexualitásnak főleg nem (bára mai világban már nehéz kiigazodni a sok kis különleges hópihe-szexualitáson, nem baj, én maradi vagyok), én pl. panszexuális vagyok, ehhez nincs köze a feminin vagy valamelyest sikeresen nőnek öltözött férfiak kedvelésének... Ez tényleg csak ízlés. Főleg, hogy a nőket még vonzóbbnak tartom :D Azt hiszem, egyszerűen a lágyabb vonások, simább bőr s effélék jönnek be, akár férfi, akár nő valaki (akár egyéb, nekem ugyebár nem számít).

De ha neked nem jönnek be a nők sehogy, akkor sem tűnik külön szexualitásnak, de tényleg nem vagyok up to date ebben a dzsungelben...

2018. jún. 7. 01:06
 2/2 anonim ***** válasza:

A globalista agymosás "áldásos" hatása. :)

Szubliminális sugallásoktól kezdve a bűzik istenítésén át az ételbe, ivóvízbe tolt hormonokon keresztül és tova, satöbbi satöbbi.

2018. jún. 7. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!