Nagyon érzékeny vagyok, mit tegyek? 13L
Figyelt kérdés
Piszkálni szoktak a suliba a nevem miatt és a származásom miatt is(holland vagyok).
És már nagyon rég óta van ez, mindig szégyenlős voltam/vagyok,nem vagyok bunkó nem is vagyok kötekedős,mindig csöndben vagyok.De még is piszkálnak...
Valakinek valamilyen ötlete hogy hogyan ne legyek annyira érzékeny mint most?
Előre is köszönöm a válaszokat (bocsánat a helyes írási hibákért).
2018. máj. 19. 12:40
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és ez nem a sérdülő kor miatt van..mindig is ilyen érzékeny voltam.
2018. máj. 19. 12:42
2/5 anonim válasza:
A holland származásba hogyan lehet belekötni? Megoldás: kutyaharapás szőrével. Ne kerüld az erős helyzeteket, járj olyan helyekre, ahol szerepelned, bizonyítanod kell, tégy szert önbizalomra. Nem külömbek a többiek, csak nagyobb a szájuk. Az meg sem nem érték, sem nem erény. Kofának jók lesznek vagy a kereskedelmi adókba celebmajomnak.
3/5 anonim válasza:
"A holland származásba hogyan lehet belekötni?"
Akármibe bele lehet kötni.
4/5 anonim válasza:
Azt hiszed, ha nem lennél érzékeny, akkor kevésbé b*@*szogatnának? Tévedsz! Nekik kell megváltozniuk, nem neked!
5/5 anonim válasza:
A kérdező felhasználóját már rég törölték :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!