Össze vagyok kicsit zavarodva? Ez most mi?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Már egy évvel volt egy lány akit nagyon kiszemeltem magamnak. Ha a közelébe voltam gyorsan vért a szívem szavarba voltam és nem mertem megszolalni. De láttam a lányon hogy ő nem hiszem hogy ezt érzi így hagytam. Aztán lett egy barátom amkivel a kapcsolatunk nem a legjobb volt sokat veszekedtünk meg sok gondok voltak. Pár honapot bírt ki a kapcsolatunk aztán szakítottam vele. Mert megint fura érzéseim voltak a munka helyen megint volt egy nő aki nagyon nagyon bejött. Lányokat nézek meg az utcán nagyon durván szinte mindig a fenekükön marad a szemem. Már rendesen engem szavar hogy nézem. A munkahelyen azt a nőt mindig figyelem hogy hol van szavarba vagyok ha hozzám szól és irtó aranyosak találom pedig hozzám képest elég idős így nem azért mert fiatal. Nem tudom mi van velem. Megőrülök. Szerintetek a nőkhőz is vonzódom? Vagy ez mi nálam?2018. máj. 18. 23:54
1/2 anonim válasza:
Szerintem igen, mindent összevetve amit írtál lehet ,hogy a nőkhöz is vonzodsz.
Ha nem írtad volna hogy bamulod a csajok segget akkor ,lehet hogy csak a munkahelyi környezet miatt lenne ez az érzés a nyomás , a stressz stb. Vagy csak az illető személyisége miatt.
2/2 anonim válasza:
Emiatt kár összezavarodni. Azt nézel, akit akarsz és ahhoz vonzódsz, akit annak találsz. A XXI. században élünk, ez ma már se nem bűn, se nem betegség. Az pedig, hogy zavarban vagy, természetes. Gondolom, ha épp pasi tetszik, akkor sem vagy a magabiztosság szobra. Ha tetszenek a csajok is, akkor valszeg biszex vagy, nem nagy ügy. Tedd, ami jól esik és ne azzal törődj, hogy akkor most melyik skatulyába tartozol, meg hogy mások mit gondolnak. Tojd le őket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!