Mit csináljak hogy jól érezzem magam?
Figyelt kérdés
Úgy ertem hogy nem szeretem a munkám de nem tudom mit csinalnek szívesen, nagyon stresszes a munkam de nehez erre talalni főleg úgy ha az ember babat akar és gyesre el akar menni és kell a munka, nincs kedvem semmihez így se sportolni. Más is van így? Van tapasztalatotok? Van ötlet? Szívesen el is költöznek de a szüleimet se akarom itt hagyni bár Magyarországon még nincsenek olyan nagy távolságok.Mit gondoltok?2018. máj. 16. 07:34
1/2 anonim válasza:
Bármilyen munkát végzel is, amit nem szeretsz, nem fogod jól érezni magad benne.
Ha lekűzdöd a 'munkaundoritisz' nevű betegséged, máris jobban fogod érezni magad.
2/2 anonim válasza:
Azt sajnos neked kell kitalálnod, hogy mihez lenne kedved. ÉN jól érzem magam ha motorokat szerelhetek, de nem biztos, hogy ez téged is feldobna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!