Most komolyan ne érezzem magam szarul így?
Sajnos nehéz gyermekkorom volt, -123123123 önbizalommal mentem neki az életnek. Helyesnek tartottak már akkor is csak nagyon dagi voltam, igazi kocka (beesett válak, folyamatosan kómás arc) és igénytelen. 15 évesen elegem lett az életemből és elkezdtem edzeni abban a hiszemben, hogy majd kigyúrva biztos lesz barátnőm.
Nos eltelt 10 év, most ott tartok hogy egyetem/kondi azóta is kitartóan/munka, viszont barátnőm mai napig nincs. Ez csak azért vicces mert közben mindenki "csodájára jár" a testemnek, helyesnek is tartanak, a múltam miatt is kicsit túlkompenzálok külső terén (a rengeteg csúfolás miatt a házból is csak úgy merészkedek ki ha minden tökéletesen áll rajtam), kapom a pozitív visszajelzéseket is még mellé (férfi részről főleg... pl gyakran megkapom h biztos pinában fürdök haha :DD, nők csak simán megbámulnak).
A legfurcsább az egészben, hogy már nem is úgy nézek a nőkre mint potenciális partner, egyszerűen el se tudom képzelni hogy bárkim is legyen, mondhatni beletörődtem a sorsomba. De ha lenne is valakim csak csalódást okoznék a tapasztalatlanságommal...
Néha úgy érzem, hogy bárcsak ronda lennék, vagy csak simán aszexuális és akkor ez nem zavarna.
Ez nem kérdés volt, inkább csak simán ki akartam adni ezt magamból, erre egy anonim oldal pedig tökéletes. Azért jó tanácsokat elfogadok.
izé!
Hát próbáld ki a kokózást, az majd még dob stílust is ahhoz a csodálatos testhez.
Én is erre jutottam, kis dolgokkal elkezdek nyitni feléjük. Ma pl konditeremben láttam hogy egy lány borzalmasan csinál egy gyakorlatot. Odamentem hozzá segítőkészen, erre látszott az arcán hogy mintha megsértettem volna, még arra se volt képes h a szemembe nézzen miközben beszélünk, pár perc múlva lelépett minden köszönés nélkül pedig kedves voltam vele.
De mindig ez van... múltkor felszálltam a buszra. Volt egy nagyon szép lány a hátsó sorokban, ahogy baktattam hátrafele bámult végig (gondoltam majd leülök mellé), miután leültem (a másik oszlop szélső székére... sajnos kell a 2 hely nekem) azonnal abbamaradt a szemkontaktus és teljes testel az ablak felé dőlt, arcát a kezébe temette és elkezdett aludni.
Köszönöm szépen, ennyit erről.
A probléma a gondolkodásoddal lehet. Még a régi éneddel azonosítod most is magad, ami az évek alatt beléd rögzült. Ezek a sémák bevésődtek az agyadba az évek során, és valóban nehéz is megszabadulni tőlük. Szükséged lenne egy önfejlesztő szakkörre, önismereti kurzusra, esetleg ** tanfolyamra, ha nyitott vagy az önmegismerésre-spiritualitásra valahol. Ezek segítenek abban, hogy levetkőzd a régi énedet, gátlásaidat, és az energiáidat más, pozitív gondolatokra fordítsd!
És egy jó tanács: néha szimplán csak meg kéne ragadnod az adódó lehetőségeket (igen, ha megbámul egy nő, odamész és leszólítod, beszélgetni kezdesz vele), engedni magad sodórdni az árral.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Üdv a klubban elvtárs!
Einstein azt mondta, hogy amilyen gondolkodással a problémák kialakultak, nem oldhatóak meg ugyanolyan gondolkodásmóddal..vagy valami ilyesmi..mire vagy képes? mire vagy nyitott?
Most én is itt tartok, de azon vagyok, hogy 5-10 év múlva már egy furcsa emlék legyen csak :D addig meg élvezem a fejlődést! :D 21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!