Meghalt a lelkem?

Figyelt kérdés
Ugy erzem ures vagyok belul. Nem nagyon vannak mar erzeseim. Ami van, az is csak harag es duh. Az utobbi idoben rengeteg szar dolog jott ossze, es most ugy erzem hogy teljesen kiuresedtem erzelmileg. Ti mit tennetek, illetve aki volt mar hasonlo helyzetben az hogy labalt ki belole?

2018. máj. 16. 04:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Tanulunk belőle, továbblépünk. Nincs sok lehetőség...
2018. máj. 16. 04:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Tulleptem a szarsagokon, de belul nem lettem jobban.
2018. máj. 16. 04:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor még nem léptél túl rajta.
2018. máj. 16. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Dehogy halt! Fásult lehetsz, és depis. Le vagy törve,kiürült a világ; amit eddig megismertél belőle, attól csalódtál; motiválatlan vagy, belefásultál a monotonságba; nem találsz már magadnak, magad körül új élvezeteket; úgy érzed, eljutottál arra, hogy már megtapasztaltál szinte mindent; és már nem nagyon tudnának neked újat mutatni; pláne olyat; amiért lelkesednél is; amiért érdemes lehetne útrakelni. Vagy, ha mégis utaznál, mert környezetváltozásra is lehetne szükséged; hogy kicsit kiszakadj, kikapcsolódj ebből a monotonná, rutinossá vált világban; pl szokásos mókuskerék; hogy koránkelés, rohanás a buszhoz, suli=meló, utána hazautazás; evés, tisztálkodás; pihizés= felkészülés a holnapi munkanapra; na szóval ha meg utaznál, meg ami még adhatna értelmet , kedvet az élethez/nek; ahhoz pedig pénz kell, ami olyan reménytelennek, elérhetetlennek; vagy akár csak messzinek tűnik. Szóval hát igen. Viszont egyszer

fent, egyszer lent; hullámvölgy után újra a magaslat következik. A gödör aljáról már csak fölfelé lehet menni.

2018. máj. 16. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!