Miért nincs szerencsém?
20/F.
Sziasztok!
Nehéz időszakot élek át, elvesztettem a legjobb barátomat. Igen sok dolgot el rontottam. Régen amikor 15 éves voltam, működtek a dolgaim mint a karikacsapás. Most valahogy nem úgy alakulnak a dolgaim ahogy én szeretném, és ez miatt depressziós vagyok. Interneten keresztül jobb ismerkednem emberekkel mind az utcán valamilyen lányt megszólítani. NEM ADOM FEL, de néha már fáradt vagyok, és nem bírom viselni a terhet. Hiányzik az ölelés, nagyon hiányzik. Normálisan ráírok a lányokra az interneten, és durvák hozzám, miért van ez? Igazán nem vagyok perverz, se szexmániás, miért ilyenek hozzám? Próbálok túl kedves lenni de annál rosszabb, miért van ez? Ha vissza írnak, akkor vagy orális szexet csinál a lány, vagy nem akar ismerkedni, vagy nem tetszek neki. Szerencsétlen vagyok de nagyon. Olyan lányokra van szerencsém az utóbbi időkben akiknek van valamilyen egészségügyi problémájuk, és nem az én típusaim. Voltak gyerekek akik rosszat csináltak nekem, vertek, csúfoltak. Egy gyerek állandoan vert, csúfolt. Gondoltam magamban, ilyen gyerek kinek kellene, és most van egy szép barátnője. Ahogy a mondás szokás: Amit adsz azt kapsz. Csakhogy ő csak a rosszat csinált nekem, és a többi gyerek is, és tessék boldog én még boldogtalan. Nem m ondom hogy hibátlan vagyok, de nem tudnék bántani valakinek fizikailag.
Hol a hiba? Már olyan depressziós vagyok, hogy már tablettázni kell magamot, mert már nem bírom a magányt. Mindenkinek jót csinálok, és semmit sem kapok érte.
A pszichológus nem fog tanácsot adni, nem az a dolga. Az a dolga, hogy ráébresszen arra, hogy nem a szerencse, nem az általános iskolás rossz gyerekek és nem a négylevelű lóherés szerencsemalac miatt vagy ekkora szerencsétlen, hanem SAJÁT MAGAD MIATT! Amíg nem ébredsz fel, addig esélyed sincs!
Ne depressziós legyél, hanem férfi! Rázd meg magad, és tegyél magadért! Más nem fog!
N34
Mindenről szólt ez a kis monológ csak a lényegről nem: nem mások tesznek téged jóvá, rosszá, boldoggá vagy boldogtalanná, hanem te saját magad.
Írtál régi osztálytársakról, volt barátokról, lányokról, pszichológusról, csak arról nem, hogy hol van a te felelősséged a történetben. Kit érdekel, hogy mások hogyan élnek? Nem mindegy? Attól, hogy ő szenved vagy boldog, te nem leszel se jobban, se rosszabbul.
Nem kell tablettákat szedned, csak találj értelmet az életednek. Nem 15 éves vagy, hiába is okolod a gimis osztálytársakat, hanem 20! Felnőttél testileg!
Mikor lazítottál utoljára?
Mi a hobbid?
Milyen taktikával keresel barátokat, társaságot?
Milyen gyakran mozdulsz ki otthonról egyáltalán?
Milyen pozitív tulajdonságaid vannak, amit szeretsz magadban?
Káromkodhatsz, ahogy akarsz, akkor sem normális, hogy egy egészséges, felnőtt 20 éves férfinak nincs baráti köre, társa, élete. Valamit nem jól csinálsz, és semmi köze a szerencséhez.
19:26: Lazítani nem tudok, mert mindig a gondjaimmal vagyok elfoglalva.
Hobbim nincs.
Próbálok jót csinálni a másiknak. Néha az a másik viszonozza néha nem.
Mindig otthon vagyok. Írok a volt osztálytársaimnak hogy nem-i jönnének ki, de NEM! Minek? Azt kérdik.
Nem értem az utolsó kérdést elnézést.
Próbálok rájönni de nem tudom hogy hol csinálok hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!