Magányosság 25 évesen?
Kilátástalannak látom helyzetem. Életemben egy barátnőm volt az is becsapott. Azóta keresek de nem találok. Munkának élek jó 4 éve (vendéglátás) de az életem szomorú és céltalan. Munka és alvás...barátaim az idők során lekoptak a város ahol élek ott pedig már alig van élet. Szomorú vagyok az utóbbi pár évben mert jóindulatú srác vagyok de sokan kihasználtak..
Mi a kiút? Már sajnos egyre nehezebben ismerkedem kicsit fásullttá és szomorúvá váltam..
25/F
Helló! Tarts ki! :)
Mondjuk szabadidődben sportolhatnál, vagy akár csak sétálhatnál egyet, az is jót tenne szerintem. Azon kívül olvashatsz is, a neten is találhatsz barátokat, szóval van remény. Meg aztán, ha ismerkedsz, az is egy jó dolog, mert találhatsz egy olyan lányt, akivel passzoltok.
Köszi mindkettőtöknek a választ. Próbálkozom én is , de nem jön össze sehogy.. ha kis szabadidőm van mostanában lejárok a kondiba, néha elmegyek előadásokra ( önismerettől kezdve a szórakoztató előadásokig kb. minden szóba jöhet) csak hogy emberek között legyek. Kicsit ciki hogy mindenhová egyedül megyek, és az emberek se nyitnak felém túlzottan, pedig én próbálom. Lehet idővel meglesz, lehet nem nem tudom...
Valahogy úgy érzem nem találom a helyem a világban és maga ez az érzés sokkal sokkal rosszabb minden fájdalomnál. Hosszútávú céltalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!