Mit tegyek hogy ne keseredjek meg 18 évesen?
Az utóbbi időben minden oldalról (nem weboldal) el lettem árulva. A családom évekig csesztetett egy dologgal és én végig kiálltam azért mert az nem ugy van, aztán Kiderült hogy egy hazudós trogernek jobban hisznek.
A barátaimmal ellaposodott a kapcsolat, hiaba probaltam tenni ellene. 1x lettem szerelmes és hipp-hopp szertefoszlott minden. Sehol sem szeretek lenni, otthon unatkozok meg rosszul erzem magam. Ha mashol vagyok anyam feszt telefonál hogy menjek haza. Volt h azzal fenyegetett hogy kirak. Persze ha mindent ugy csinálok ahogy neki jo akkor o a vilaglegkedvesebb embere xD. Tiz evig kemeny lelki elnyomasba voltam mind itthon, mind az iskolában. Legalabb magamra büszke vagyok hogy kitudtam nagyrészt ebből törni és önmagam lenni. De sajnos ezek a dolgok bearnyekoljak az életem.
L
Mindenknek vannak rossz pillanatai és jó hogy ja saját magától kimászik belőle, mert így valamennyire felkészültebben lép a nagy életbe.
Ismerkedj bárokokban, kávézóban akár neten.
Ha megismersz valakit lehet elhívhatod majd a baráti közösségébe még több lehetőséged lesz barátokat találni :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!