Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tudnék magammal csinálni? L

Mit tudnék magammal csinálni? L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves lány vagyok, előre szólok, direkt ebbe a kategóriába írtam, mert a jövőmtől félek. A probléma velem van, a külsőmmel. Egy normális 15 éves lány szép, fiatalos, azt mondják a jelenlegi állapotunknál szebbek nem nagyon leszünk. Én kisebb koromban is fura voltam, csúnyácska. Nagydarab vagyok, de nem arányos, baromi nagy a fejem, nagy az orrom, kicsik a szemeim. Utálom a képeket, videókat, amin rajt vagyok, életem legrosszabb képei (eddig) a tablófotóim. Anyukám állandóan azzal álltat, hogy ennél szebb nem vagyok, meg 'jó az'. Pedig a tükörben sokkal másabbnak látom magam, mint azokon a képeken. Mindig eszembe jutnak és sírok miattuk. Magam miatt. Hogy ronda vagyok. Persze ennek a bunkó, kifinomultság hiányát mutató lánynak olyan fiúk, férfiak tetszenek, akik teljességgel elérhetetlenek. 2 éve ugyanaz a típus jön be, vékony test, nagy szemek, szép arc... Az ilyen fiúk/férfiak persze a pici, vékony, gyönyörű lányokat választják. Mit tehetnék magammal? Hogy fogadjam el, hogy sosem leszek szép? Örökre egyedül fogok maradni...

2018. máj. 10. 16:17
 1/3 anonim ***** válasza:

15 vagy nagyon korai még ezért aggódnod. Ha gyakran jársz az oldalon akkor tapasztalhatod, hogy vannak akik 20 után találkoztak az első párjukkal.

Tükörben meg mindenki szebbnek látja magát.

Szóval ne aggódj.

2018. máj. 10. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Jobb helyeken aki ráizgul egy 15 évesre, arra azt mondják, hogy egy beteg állat pedofil. Nem azt, hogy hát igen, most a legszebb a lány. Gyerek vagy, idővel majd nő leszel, ez kívülről is látszani fog.
2018. máj. 10. 16:36
 3/3 anonim válasza:
54%

Simán fogadd el magad. Mást nem nagyon tudsz csinálni. 15 évesen még kamasz vagy, várjál 18-19ig akkorra leszel kb végleges. Élvezd így az életed. :) tudod az elég vonzó egy nőben ha látszik rajta h szereti magát. Sztem nem lehetsz olyan csúnya, max átlagos, azzal meg nincs semmi baj.

Vegyünk pl engem... eléggé nagy a fenekem, mégis megőrülnek értem a férfiak. De csak a személyiségem miatt...

Szépnek látod magad a tükörben? :) az tök jó, akkor ne nézd a képeket ha ott meg csúnya vagy..elég ha jól érzed magad, a többit sz.rd le.

Ja még annyit h az összes bányarém ismerősömnek hamarabb volt pasija mint nekem...pedig mind buta, csúnya, és hisztériás volt...nem is értem a férfiakat hogy hagyhatták behálózni magukat ilyen erőszakos nőszemélyek által..

2018. máj. 10. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!