Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni egy ilyen randin? Mit vegyek fel? Mit vigyek magammal?
Az egyik férfi akit még soha nem láttam elhívott egy randira.Este 9-kor sétálni.Mit vegyek fel? Vigyek magammal táskát? Vihetnék vizet meg rágót...Személyi kell? Csak utcán leszünk...Mit mondjak neki? Hogy álcázzam hogy izgulok nagyon?
Ő vajon mit fog csinálni? Kezet fogjak vele vagy megpusziljam? Ölelni szabad?
Randi bár úgy van hogy ez lesz a döntő szerinte hogy lesz-e folytatás.Mert a képeim alapján nem nyertem el a tetszését de imád velem beszélgetni.
Én 21/N Ő 30/F
Valami kényelmes ruhát vegyél fel, nem kell annyira kiöltözni.
Én múltkor pont nem vittem magammal egy ilyen találkozóra táskát, nem ezen múlik a randi sikeressége. Ahogy szeretnéd, neked kényelmes...
Víz nem kell, minek?
Azt te döntsd el, hogy mit viszel magaddal. Személyi is minek? Nem fog igazoltatni.
Én ilyen alkalmakra telefont, lakáskulcsot szoktam vinni. Semmi extra!
A kézfogás nekem túl hivatalos, de kinek mi! A puszi szerintem simán mehet.
Ne izgulj, adni fogja magát a helyzet! Ne parázz rá, csak lazán.
"Mit mondjak neki?"
Hát beszélgessetek...:D Ha imád veled beszélgetni, akkor nem lehet akkora gond a beszélőkéddel.
Indíthatsz egy: "de jó végre személyesen is találkozni" szöveggel. Aztán a többi meg tényleg jön magától.
"Mert a képeim alapján nem nyertem el a tetszését"
ezt döntsd el, hogy te találtad ki, vagy tényleg ezt mondta.
mert ha nem lelkesedik, akkor visszafognám magam.
El fogod cseszni, ha ennyire izgulsz. Személyit vigyél, mert minden 14 év feletti állampolgárnak közterületen kell, hogy legyen nála azonosításra alkalmas okmány. Ha nincs és igazoltatnak akkor mehetsz az őrsre, amíg tisztázódik, ki is vagy.
A többi meg adja magát. Mondjuk ezt így az arcodba vágni, hogy "hát nem tetszel, de azért találkozzunk"... én a helyedben már nem is lennék annyira lelkes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!