Ti előre mennétek a jövőbe vagy vissza a múltba? Miért?
Figyelt kérdés
2018. máj. 8. 20:26
1/8 anonim válasza:
Én a múltba mennék, mert rengeteg emlékem van, amit újra átélnék.
2/8 anonim válasza:
Az időben csak megfelelő végzettséggel lehet utazni. XD
4/8 anonim válasza:
A múltba. Az első válaszolóhoz hasonlóan azért, hogy bizonyos emlékeket újraéljek, de ami számomra ennél sokkal fontosabb, hogy elkerüljem azokat a hibákat, amiket a múltban elkövettem és már rájöttem és tanultam belőlük. Bár, ha nem így alakultak volna a dolgok akkor, most ez a tapasztalat nem lenne meg, viszont úgy érzem túl nagy árat fizettem érte.
5/8 anonim válasza:
Ennél rosszabb nem is lehetne. Előző! Haver! Kérlek értékeld a jelened. ;)
Jót akarok hidd el. :D
6/8 anonim válasza:
Én a jövőbe mennék,hogy végre azzal az emberrel lehessek a nap 24órájában akit szeretek!
A múlt,az már múlt. Minden okkal történt,és nem szeretnék rajta változtatni ,mert akkor a jelen már nem ilyen lenne amilyen jelenleg.
7/8 anonim válasza:
Maradnék a jelenben, a múltam hibái tettek azzá aki vagyok és a jövőm pedig folyamatosan valóra válik, minek fussak előre ha egyszer tudjuk hogy egyszer vége lesz.
8/8 A kérdező kommentje:
mindenkine köszi a válaszokat (;
én visszamennék,de SEMMIN NEM VÁLTOZTATNÉK
csak talán ennék egy fagyit XD
2018. máj. 19. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!