Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ítélik el a szerényebb...

Miért ítélik el a szerényebb embereket, hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok,és nagyon rossz gyerekkorom volt,és ez miatt is alakult ki nálam hogy csendesebb visszahúzódó típus voltam/vagyok de már nem annyira így felnőtt korban,de még mindíg visszakapom a munkahelyemen hogy miért vagyok ilyen csendes,pedig nem tudom miért kéne feleslegesen jártatni a számat,megg azzal piszkálnak hogy miért nem kiabálok stp
2018. ápr. 23. 17:34
 1/3 anonim válasza:
Általában az emberek ,úgy ítélik meg azokat akik visszahozódósak,hogy nem merik elmondani a vélemyényét vagy nincs és unalmas.
2018. ápr. 25. 18:49
 2/3 anonim válasza:
Meg bizonytalannak ítélik meg
2018. ápr. 25. 18:49
 3/3 anonim válasza:

Én 21 vagyok és anno én is nagyon visszahúzódó voltam. Mára ez nincs, de társaságokban én is csendes vagyok. Nem azért mert félek, hanem mert annyi embernek egyszerűen nincs semmi érdekes mondanivalóm. Ha eszembe jut valami mondom, de amúgy meg elvagyok magamban.

Szerintem is az emberek azt gondolják, hogy a csendes emberek gátlásosak, lelkibetegek és érdektelenek. Hiszen aki nem beszél sokat, azt valójában nem is ismerik. Lehet azt gondolják, hogy maguknak valók, unalmasak...

2018. máj. 9. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!