Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit "hobbi"dolgoznátok, ha...

Mit "hobbi"dolgoznátok, ha annyi pénzetek lenne, hogy soha semmit nem kellene többé pénzért dolgozni?

Figyelt kérdés

Idővel csak unalmassá válik, hogy az ember bármit megtehet, megvehet és már körbejárta a földet 3x, így csak belefognátok valamibe nem? A kérdés az, hogy mibe?

Én szerintem járnám a tengerpartokat valami extra környezetvédelmi program keretében, és szedném a szemetet, védeném a tengert és a tengeri élőlényeket.

2018. ápr. 18. 12:24
 1/6 Egy ork ***** válasza:
Én programoznék, mivel szeretem, és elég sok olyan problémával találkozok, amire összekódolnék valamit inkább.
2018. ápr. 18. 13:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ideiglenes befogadó lennék egy állatalapítványnál. meg könyvet írnék. :D
2018. ápr. 18. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Ugyan azt, amit most is!

Informatikus vagyok. (szervizes)

2018. ápr. 18. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Könyveket írnék, zenélnék :-)
2018. ápr. 18. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én pofonokat osztogatnék olyanoknak, akik megérdemlik.

Emellett nagy cégeket döntenék romba, olyanokat amiknek lejárt az idejük.

2018. ápr. 19. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Én az embereknek adnék egészség megőrzési és életvezetési tanácsokat. Hogy minél hosszabban és egészségesebben éljenek. :)
2018. jún. 4. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!