Ilyenkor mit tegyek, az ilyen emberekkel? Minden lent! Eléggé fontos
Egyik barátnőm eléggé tiszteletlen.Felsorok pár helyzetet:
- mikor anyukámmal vittük haza kocsival,bedugta a fülesét és zenét hallgatott.Én mondtam neki "Légyszíves xy vedd ki a füledből a fülhallgatót ha velünk vagy" erre azt mondta hogy én miért vagyok bunkó,és anyukám meg csak nézett.Ezt társaságban is csinálja.
-Nálunk aludt és ilyenkor a nappaliban a kanapén alszunk,és megkértem rá hogy segíthetne takarítani pl kivinnne a kukába a szemetet de ő rám sem figyelt és elkezdett videochatelni egy barátnőjével,aztán mikor megmondtam neki hogy ez rosszul esett 1 hónapon át sértődve volt rám.
-Papámék eléggé gazdagok,és barátnőmmel 1x átmentünk hozzájuk jégkrémet enni,és nekik 5db zacskó jégkrémük volt,erre a barátnőm 8db - t kért,és megkérdezte nézhetünk e tv-t,mondtam oké bementünk az egyik vendég szobába és néztünk majd 5 percre rá azt veszem észre hogy le fotózta mind a 8db-t és kirakta instára : huhu apa hozott fincsiket😍
Ezek nekem nagyon rosszul esnek,nem tudom ilyenkor mit lenne illendő mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!