Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek normális, hogy...

Szerintetek normális, hogy szinte semmit se alszok?

Figyelt kérdés
Nehezen tudok elaludni és későn is fekszek. Folyton fáradt vagyok,de egyszerre tele vagyok energiával. Igazából régen is mindig fáradt voltam. Bármi vélemény jöhet.

2018. ápr. 13. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Most faradt vagy napkozben, vagy tele vagy energiaval? :D Egyebkent elettanilag biztosan nem normalis, de konnyen elkepzelheto, hogy az atlagosnal joval kevesebb az alvasi szuksegleted.
2018. ápr. 13. 22:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem alszik eleget, akkor lassul a gondolkozása, romlik a memóriája, nő a reakcióideje stb. és a legtöbb ember akinél jelentkeznek ezek a tünetek, azt gondolják, hogy ők ilyenek, ez a normális náluk és azt gondolják, hogy ők azok akiknek kevés alvás is elég. Szóval nem, nem normális, hogy alig alszol.
2018. ápr. 13. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!