Milyen vegán kajákat visztek általános iskolába?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,és 1 hónapja vagyok Vegán,csak gyümölcsöket vittem pl. Eper,alma stb.. Otthon mást ettem.Az iskolába nem tudom mit kéne vinnem.Bio kajákat is szoktam enni2018. ápr. 12. 18:34
1/3 anonim válasza:
Semmilyet. Mi nem vagyunk bolondok.
2/3 anonim válasza:
Szendvicset mindennel. (Spenótlevél, humusz, borsókból szendvicskrémek) zabkása mindennel (gyümölcsök, fahéj, kakaó, stb)
Kaják amiket otthon eszel csak dobozban
És kb itt kimerül a dolog mert egy nem vegán se eszik egyebet az iskolában azthiszem.
Én már lassan végzek az iskolával és nem igazán viszek kaját. De sokszor ha megyek valahova bedobok a tatyóba egy házi készítésű műzli szeletet + gyümölcsöt és az is tökéletes.
3/3 anonim válasza:
Szendvics teljes kiörlésű barna magvas kenyérrel benne ketchup, vegán sajt, vaj, paradicsom, saláta, paprika. Ebből kettőt. Vagy lencsés barnarizst. Ha hosszabb napom van akkor egy banán vagy egy marék mogyoró is bekerül a táskámba.
Az epernek nincs sok tápértéke, ugyan úgy éhes maradsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!