Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti ilyenkor mit mondotok?...

Ti ilyenkor mit mondotok? Vegánok!

Figyelt kérdés
Barátnőméknek az apukája szakács,és sok ilyen húsos ételt szokott csinálni.Mindig náluk vacsorázok pénteken mint holnap,de már vegán vagyok és meg fognak kínálni hússal szerintem.Ilyenkor mit mondjak hogy ne legyek se bunkó,tiszteletlen, és ne okozzak csalódást?

2018. ápr. 12. 17:30
 1/4 anonim válasza:

miért vagy az vegán?

nem kötekedni akarok én sem eszek húst..csak kérdezem..

2018. ápr. 12. 17:43
 2/4 anonim válasza:
-az
2018. ápr. 12. 17:43
 3/4 anonim válasza:
25%

1.vagyok,ez csak az én sztorim

én például tudom,hogy nem okvetlenül egészséges hogy vega vagyok...ezt meg is szoktam mondani...nem jövök a sok hülye rizsával meg butaságokkal csak azért hogy az igazamat védjem...nekem egyszerűen nem esik jól húst enni és ennyi.Pár éve volt-és azóta sem tudok elvonatkoztatni tőle- hogy húst ettem és eszembe jutott hogy egyszer élt és mozgott,és nem tudtam lenyelni,nem esett jól.Azóta nem eszek húst...volt azóta hogy megkívántam és nem is utasítottam el de amikor odaértem hogy szétrágjam... :/

2018. ápr. 12. 17:51
 4/4 2*Sü ***** válasza:
100%
Egyrészt a barátnődön keresztül üzenhettél volna előtte, hogy annak megfelelően készüljenek. (Nem tudom mikor olvasod a választ, de lehet még most sem késő.) De ha már ebben a helyzetben vagy, az válasz egyszerű, megmondod, hogy nagyon szépen köszönöd, de ezt az adott fogást most kihagynád, mert elhatároztad, hogy kipróbálod a vegán étrendet. Nincs ebben semmi bunkóság önmagában, persze ha már számítanak az érkezésedre, ismerték az eddigi ízlésedet, akkor abban van azért némi sajátosság. A másik lehetőség, hogy lemondod a pénteki vacsorát – mondjuk arra hivatkozva, hogy kicsit elrontottad a gyomrod –, majd jövő héten szólsz a barátnődnek időben, hogy a következő pénteki vacsoránál számítsanak arra, hogy vegán étrendre tértél át. Úgy nem lesz senkinek semmiféle oka arra, hogy nehezteljen rád emiatt.
2018. ápr. 12. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!