Túlsúlyos vagyok és a családom folyamatosan kritizál mit tegyek?
Egy biztos! Aki rokon/családtag valamilyen úton módon, és piszkál annak SEHOGY SEM leszel jó.
Nekem a nevelőanyám volt ilyen, nem mondom azt, hogy kifejezetten túlsúlyos gyerek voltam de nem voltam nádszál, inkább az ő lánya volt túl sovány, kint volt minden csontja így kettőnk közt nagy volt a kontraszt. A végtelenségig piszkált 6 éves koromtól, hogy milyen kövér vagyok, én is koplaltam már gyerekként emiatt stb... Aztán elkezdtem beleszarni, felnőttként elkezdtem edzeni, leszálkásítottam, szép izmos lettem, kocka has, feszes bőr... attól kezdve meg hogy nézek ki úr isten milyen vékony vagyok, mintha beteg lennék, biztos van valami bajom :D
Szóval tudom, hogy ebbe érzelmileg bele lehet rokkanni, de nem tudsz mit tenni vele, ha lefogysz akkor túl vékony leszel, ha kigyúrod magad akkor fúj hát az milyen meg nem szép...
Az magad miatt kell eldöntened, hogy mit kezdesz a túlsúlyoddal, főleg az egészséged miatt, és nem azért mert ők piszkálnak.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!