Hogyan nyügözzem le a gazdag barátnőmet?
Figyelt kérdés
A barátnőm 13 éves (én is lány vagyok) és Iphone X-e van, 40ezer ft-s cipői egyszerűen mindene rettentően drága pl. :múlt héten találkoztunk és csam úgy vett magának 5 db ruhat.A lényeg hogy eléggé gazdagok,és mi olyan sima gazdagok vagyunk.Én márkás ruhákba járok de nem viszem túlzásba hogy gucci stb...és hogya nyűgözzem le? Pl sgy nagy fologgal? Fontos lenne2018. ápr. 8. 16:11
1/5 anonim válasza:
Tudod nem a legnagyobb legdrágább dolgok a legėrtėkesebbek! Sokszor ingyen van ami ezerszer több a gucsi meg ájfon stb szarokhoz kėpest! Termėszetesen az a baj, hogy az ilyeneken szocializálódott lėnyek ezeket nem tudják ėrtėkelni! Talán te sem...
2/5 anonim válasza:
Édes f...szom....álljatok ki a sarokra, azzal biztos lenyűgözöd
3/5 anonim válasza:
Nyűgözd le ezzel a Nikosz Kazantzakisz idézettel:
"Aki nem vágyódik a gazdagságra, az gazdag; aki gazdag, de még több gazdagságra áhítozik, az szegény."
Vagy azzal, hogy Tolsztoj Háború és békéjét most fejezeted be (kezdj is hozzá, hogy minél előbb le tudd nyűgözni).
Vannak még ötleteim, de most mennem kell.
4/5 anonim válasza:
Kezdj el felnőni, kezdetnek megteszi
5/5 anonim válasza:
Nem beszólogatásból de mégis mi az isten az a “nagy folog”?? Már vagy 10perce gondolkozom rakta de komolyan nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!