Ez nem nagyon furcsa?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek az olyan fiúk, akik vicces inget hordanak néha, és nem kifejezetten "álompasi" testalkatuk és arcuk van. Elmondtam a barátnőimnek, de ők azt mondták, hogy ízlésficamos vagyok.

2018. márc. 30. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. A többiekkel van a baj. Nincs önálló ízlésük, mennek egy irányba mint a birkák. Aztán meg telesírják itt az összes kategóriát, mennyire boldogtalanok.
2018. márc. 30. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom tinik vagytok, és a barátok már csak ilyenek ha valamiben nem hasonlítasz rájuk. Ezek a csípkelődések nem bántóak ha nem veszed annak, hanem lereagálod valami humoros szösszenettel azt csá. Nekem sem a kigyúrt pasik jönnek be , és még csak nem is a szépfiúk. De hol érdekel hogy a barátnőmnek nem az esete. Sőt. Ennek csak örülök :DDD
2018. márc. 30. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Ez ugyanolyan, mint amikor a férfiak, a "bombázókra" buknak, aztán rájönnek, hogy nem minden a külső.
2018. márc. 30. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi számít vicces ingnek? :D
2018. márc. 30. 22:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Például amilyen rajta volt :D

[link]

2018. márc. 31. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!