Jódolgában az ember meghülyül?
Szerintem elég egyszerű... Mindent a segged alá tettek. A Te dolgod annyi volt, hogy széttedd a lábad, wow! Ez minden nőnek megy.
Szóval tudod, hogy ahol vagy, nem a te érdemed, sőt, két kezed összeteheted.. Miért is kellene, hogy egy ilyen légből kapott, szánalomból neked adott dolog boldogsággal-büszkeséggel töltsön el? Nem, az nem lenne normális.
Hogy ne csak lesajnáljalak, segitek. Keress olyan dolgot, amiben jó tudsz lenni. Egy hobbyt, amit tudnál csinálni, amiben lehetne sikerélményed. Ha nyernél valamilyen versenyt, vagy akár csak pár ismerősöd megdicsérne, megint büszkének érezhetnéd magad, és -igaz, továbbra is indokolatlanul-, de elégedettnek és ezzel együtt boldognak.
24/F
Értettem én... Persze, biztos őrült nagy romantika volt részedről, de ha objektiven nézzük (vagy legalábbis a pasas részéről), akkor igenis a 'széttetted a lábadon' van a hangsúly. Tudom, mert nekem is volt már nagyon szegény barátnőm (alkoholista anyukával és fojtogatós apukával, akit szerencsére pár évvel később lecsuktak súlyos testi sértésért)... Ő se tudta megbecsülni a tőlem kapott dolgokat, mert nem őmaga érte el, mindent csak úgy ajándékba kapott, ami sok volt. Sajnos kicsit butus volt feldolgozni, és a kapcsolat érdektelenségbe fulladt. Részéről túl sok volt az input, én meg nem szeretem ha nem tudják megbecsülni az értékeket (nem feltétlenül pénzre gondolok), egy lány igenis ájuljon el és legyen oda meg vissza ha nagyon jó dolga van mellettem :]
Kérni nem kell, hogy bárki sajnáljon. Aki az orránál (és az addóságainál) egy picit tovább lát, az bizony alapból sajnál...
Nem hinném, hogy a kérdező a pénzéért ment volna hozzá a férjéhez, nem tudom, miért kell általánosítani rögtön ezzel a csak "széttetted a lábad"-dal.
Amúgy szerintem neked most egy fontos mozgatórugó szűnt meg, eddig küzdened kellett, most ezzel a nagy nyugival nem tudsz mit kezdeni. Mindenképpen kell valami, ami izgat téged és van célja, szerintem midenkinek vannak vágyai, amiket akkor csinálna, ha lenne ideje, pénze. Gondolom neked is. És itt nem a bulira, pénzszórásra, utazásra gondolok. Hanem ami hasznos neked, meg esetleg másoknak is. Hobbi, vagy olyan szakma kitanulása, amivel szívesen töltenéd az időt. Szerintem nincs olyan ember, aki őszintén boldog lenne úgy, hogy nem dolgozik valamit (vagyis amit szeretne). Nézz körül, hogy mi mindenre nyílt lehetőséged, amit eddig nem tudtál megtenni, és mi mindennel foglalkozhatsz.
Nekem biztos, hogy ez lenne a gondom a helyedben, de nálam itt torlódnak, hogy mi mindent csinálnék, ha. Szóval nekem nem lenne gond felfedezni az új helyzet adta lehetőségeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!