Ha fogszabályzóm lesz tényleg mindent fel kell vágnom?
Az van...hogy 2 hét múlva lesz fogszabályzóm...
Azt mondták, hogy mindent fel kell vágnom...almát stb..., mert ha nem...es siman harapok bele az almába...akkor letörik....
Nemtudom hogy ez mennyire igaz...ezért kérném a személyes tapasztalataitokat....
És az utolsó kérdésem az lenne, hogy lehet e majd rágóznom...
Amikor cserélik a gumit rajta, vagy mikor felteszik, utána fájni fog, nem nagyin tudod majd használni a fogad.:D
De ez nem sokáig lesz, max 3-4 nap, kinek hogy.
Almát érdemes felvágni, mert tényleg beletörik, az alma meg beleragad, nem is lehet nagyon beleharapni.
Én nem szoktam harapni vele, ne azért, mert letörne, hanem mert benne marad a kaja, suliban meg nem kezdeném el kiszedegetni.
A rágó. Hát, én majdnem egy évig nem rágóztam, mert féltem, hogy beleragad. Ismerősöm folyamatosan rágózott vele. Azóta én is szoktam, néha-néha.
Ha félsz, hogy beleragad, akkor várj amíg megszokod.
Köszönöm szépen a választ...
Nagyon kedves vagy,hogy ilyen hamar valaszoltál, és mellé még jókat is...;(
Ha ügyes vagy megtanulod lenyelni egészbe. Oktatóvideó youtube beirod: Anaconda Eats a Pig
Pár év fogszabályzás után menni fog a malac egészbe
ráadásul itt a remek alkalom, hogy vásárolj egy szép bicskát, legyen az egy svájci vagy még inkább ápolva a hagyományokat egy kézműves magyart (pl. bicska.hu)
a bicsak nem fegyver, de levelet bontani, almát felvágni, ceruzát hegyezni és ezer egyéb dologra tökéletes ÉS MENŐ is, a mai teknóhájp gagyi világban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!