Habiszti szégyenlős vagyok?
Kiskoromtól fogva imádtam meztelenkedni, kényelmesnek éteztem, természetesnek, még akkor is az àtlagnàl szabadabban gondolkoztam erről, amikor éppen valamibnem teljesen klappolt nalam ( pl jo ideig nem jott mellem, attol meg pl furdes elott-utan legalabb a csalad elott meztelenul csaszkaltam. Azota felnottem, es amikor tegnap voltam dolgozni egy galan, leesett,nhogy mar lassan evek ota jatszom annak a forditottjat, ami a " normalis" lenne. Ugyanis most pl sportolok voltak abban a teremben, ahol at lehetett oltozni. Bugyit is csereltem, a wc messze vokt, igy automatikusan atvettem, viszont ahogy eszrevettem,nhogy neznek, na itt jon a fordulat: elkezdtem olyan pogakat vagni mint aki baromi szegyenlos, mert valahogy tarsadalmi elvaras, etikett szegyenlosneknlenni. Egy srac meg is jegyezte a haverjanak a tavolban, hogy hat figyelj, nyilvan szegyenlos meg, fiatalnak nez ki. Olyan furcsa volt igy belehondolni, hogy sojszor csinalom eztm muvel tisztaban vaguok vele, hogy nem illik ugymond meztelenkedni, es az exhibicionizmus is csak bizonyos korokben elfogadott. Pl lakasswinger, stb.
Mut gondoltok errol, vajon sokan vannak meg, akik csak azert jatsszak meg a szegyenloset , mert ez tarsadalmi elvaras, mint pl hogy utcan ne nyulj a parod ala?
Nem tudom hol eltek, de semmi meredek nincsen a sztoriban szerintem, sem ellentmondas, ami alapjan kamu lenne. Jo lenne, ha segitenetek inkabb. Ezt a mentalitast meg, hogy 100 szazelekos a valaszolo, akinek annyi a reakvioja csupan, hogy "kamukerdes", na azt nem tudom elfogadni a felhasznaloktol.
Tobbek kozott ez is elo szokott fordulni, hogy azt hiszik, kamuzok, olyanok is, akio koreben sosen hazudoztam, mert erdekbol nyilvan szoktam mas korokben
"de hogy mindenhol meg kell magamat jatszanomm ez olyan termeszetellenes."
Én meg introvertált vagyok, most gondolj bele, nekem mennyire meg kell játszanom magam, hogy létezni tudjak a világban. Nekem nem abból van hátrányom, hogy túljátszok valamit, hanem hogy nem tudom rendesen eljátszani.
Sajnos ilyen világban élünk, mennyivel könnyebb lenne, ha szabadon lehetne meztelenkedni.
Nagyon bele nevelték a társadalomba, hogy meztelenkedni, bűn, meg szégyen.
Nudizni szoktál ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!