Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire szégyenlős?
Barátommal ma eljutottunk odáig, hogy heves csókok közben lekerült rólunk a ruha, tehát én fehérneműben maradtam, ő pedig boxeralsóban. Nem csináltunk semmi mást, petting se volt (kövezzetek meg), viszont mikor a bugyim körül kezdett el motoszkálni, akkor kicsit megijedtem, amit ő észre is vett és végül a mellemmel folytatta tovább.
Szóval a kérdésem: ha pettingre kerülne a sor, én nagyon szégyenlős lennék, félnék az orgazmustól, egytalán hogy hozzám nyúlnak.. Ma is csókolózás közben benedvesedtem és azt is kellemetlennek találtam volna, ha észreveszi. Normális ez?
Másik pedig, hogy rájöttem arra, hogy ha néha egy kedves szót, bókot mondana (pl testemmel kapcsolatban), az talán felbátorítana. De mi ma is csak smároltunk és nem szólt közben semmit, amit én egy kicsit hiányoltam. Hogy adjam ezt a tudtára? Volt már veletek ilyen vagy ehhez hasonló?
A benedvesedés teljesen normális. A tested így jelzi, hogy izgalomba jöttél. Valószínűleg kívántad is nagyon a barátodat. Ez egyáltalán nem ciki, hiszen ha a pasi észreveszi, tudatosul benne, hogy akár szexre is kerülhet a sor. Tehát nem ciki, hanem izgató. Azt meg nem értem, miért félsz az orgazmustól?
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!