Az utóbbi egy évben felszedtem 37 kg hájt akkor sem volt rajtam semmi izom, mert semmit sem mozgok és akkor sem mozogtam. Most 168 cm és 75 kg vagyok. De nem bánom. Sőt, szeretem.13 éves lány vagyok. Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 15:19
12/19 A kérdező kommentje:
igen, a barátaim így is szeretnek, azt mondják jól áll és állítólag nagyon szép vagyok.
2010. jún. 8. 16:43
13/19 anonim válasza:
akkor ha ők azt mondják tök mindegy egy ismeretlen mit gondol. :D
14/19 anonim válasza:
azért egy kis mozgás nem fog megártani!
15/19 A kérdező kommentje:
De nem áll meg, csak egyre több leszek!Próbáltam fogyni, de nem megy!
2010. jún. 8. 20:34
16/19 anonim válasza:
Tegyél fel magadról ide egy képet, és akkor megmondhatjuk, hogy melyik testrészeden kellene edzened többet, és milyen módszerrel.
17/19 anonim válasza:
TE figyelj már 22 évesen 38 kg voltál????????????? és nem voltál 168 cm magas? Nem értem, 22 évesen nem igazán szoktak már olyan hú de sokat nőni az emberek, de sebaj.
18/19 anonim válasza:
Utolsónak jó a meglátása. A kérdező paraméterei körül valami nagyon nincs rendben! :DDD
19/19 anonim válasza:
szerintem nem írta el a 13-at =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!