Ronda vagyok! Mit tegyek?
A suliban az összes lány undorodik tölem. Ebbe az is közre játszhat hogy a barátaim többször is megaláztak elöttük. Próbálom elfogadni magam de nem megy. Gyakran már az öngyilkosságon is gondolkodom hogy haza megyek és egy fára felkötöm magam. Eddig.csak addig jutottam hogy megnézem az ágat hogy elbírja a súlyom. De sajnos nem merem megtenni. De elöbb utobb remélem segíteni fog.
Na szóval. Tippek?
Mi lenne jobb, ha máshogy néznél ki? Úgyis lesz olyan, akinek nem tetszenél. Ja, hogy azért mégiscsak tapadnának rád a lányok? Egészségedre.
Inkább a belsődön csiszolj, például a magabiztosságodon, hogy ne alázzon meg minden útszélről szalasztott barom. Tiszteld már magadat! Jó ez neked így? Jó, hogy földbe döngölnek? Azért nem kellesz a lányoknak, mert semmiféle erőt nem képviselsz. Hagyjuk már ezt a "ronda vagyok"-hajtogatást, csak kifogás. Nincs ronda ember,legfeljebb igénytelen, ellenben a személyiséged igenis lehet taszító.
Semmin sem segítesz azzal, hogy menekülni akarsz és szánalmat ébreszteni másokban.
A világnak szüksége van rád, ne hagyd cserben.
18/L
Utolsó kommentelő
Tudom milyen érzés. Az osztályból a lányok pont őket kedvelik. Azik egy nagyképű (igazgató fia) azt hiszi magáról hogy a nagy kemény gyerek. Másik meg egy páva.
De már próbálom feldolgozni. De nagyon nehezen megy. Ha itt egy általanos iskolaban ilyenek vannak akkor nekem jövőre annyi lesz fősulin.
Csak lesz majd valami.....
Meg még az a baj hogy nincs semmi önbizalmam. Kiűzték belölem az összeset.
Minden reggel úgy kelek fel hogy hátha ma csak egy kicsit fognak cseszekedni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!