Hogy legyen bennem a győzni akarás?
Figyelt kérdés
Szóval 2 éve focizok. Imádom csinálni. Csak az a gond hogy rutintalan vagyok meg pályán nem tudok gyorsan döntést hozni rágörcsölök. Voltam egy nagy csapatnál edzésen. Mondta az edző hogy elkepeszto technikailag milyen jó vagyok nagyon jól lövök de hiányzik belőlem fejbe a győzni akarás. Elvileg a magyar focistákban is ez a hiba. Amikor ott kiáltott az edző játék közben nagyon stresszeltem és azthittem nekem most valami nagy dolgot kell csinálnom. De nem. Ha ismerősök ellen játszunk meccset vagy néznek,tenyleg atszantom a pályát. Tényleg akkor nagyon motivált vagyok bizonyítani akarok. Szóval meg van ez mélyen bennem. De amikor hátrányba vagyunk és mondja nem adjuk fel, nyilván nem akarok veszteni csak elkezdek panikolni hogy most akkor mit hogyan, nem vagyok felporogve. Hogy tudnék változtatni,hogy mindig a toppon legyek?2018. febr. 5. 19:29
1/1 anonim válasza:
Megeshet akárkivel ez a szituació, sőt legtöbbször meccseken nekemis mindig ezvan ,nem szabad erre gondolni , nekem sokszor az segitett pl , egy karkoto vagy egy emlek a baratnömröl, ragondoltam es erőt adott folytatni , mindig jokedvel focizz es ne arra gondolj , hogy mivan ha kikaptok , nem egy Vb-t jatszol , igazabol semminek nincs annyira nagy tétje , probald meg leszarni az egészet , es ugy felmenni mintha az osztalytarsaid ellen jatszanál. Ne félj cselezni , attol tartva hogy ök leszerelnek , hisz nem ismerhetik a technikàd teljesen , probalj meg mindent de , ha nem megy ne erőltesd , mert igy rajtad is elmehet a meccs . Én pl mindig ugy osztottam el magam , hogy legyen egy ember akivel joba vagyok ismerem es megbizom benne , ö a hátamnál van tudom nyugodtan mehetek , es altalába szeretek ugymond a gyengékkel lenni , nemszámit hányat kapunk , ha magadba vagy több nagyobb kaliberü jatekos ellen sokkal nagyobb lesz az adrenalinod es lehet pozitivan hat majd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!