Miert vagyok ilyen szerencsetlen?
Figyelt kérdés
Eleg visszahuzodo vagyok. Legalabbis annak tunok. Ha nem a szukcsaladommal vagy a barati korommel vagyok akkor egy mar mar tul visszafogott emberkent viselkedek. Ha ulok egy nagyobb tarsasagban en sokszor csak hallgatom a beszelgetest de nem tudok hozzaszolni. Es ezert ugy erzem hogy az emberek nem kedvelnek. Pedig en szeretnek beszelgetni de egyszeruen keptelen vagyok kezdemenyezni. Mit csinalnatok a helyemben?2018. febr. 1. 22:12
2/5 A kérdező kommentje:
16L vagyok
2018. febr. 2. 08:23
3/5 anonim válasza:
Ha felismered ezt a problémát, az már tök jó, az a "gyógyulás" első jele. Ugyanakkor nem baj ha ne beszélsz sokat, annál jobban fognak figyelni ha megszólalsz. Önbizalmadat kellene fejleszteni, te is értékes és egyedi ember vagy, ne szégyenkezz.
4/5 anonim válasza:
Ja, és elárulok egy trükköt: ne állíts, ne mesélj, hanem kérdezz. Legegyszerűbb "Miért"-tel kezdődő kérdéseket feltenni. Az emberek imádnak szerepelni, magyarázni, mesélni, főleg saját magukról. És a buli végén azt fogják érezni, hogy milyen jól elbeszélgettek veled és te milyen jó fej vagy :)
5/5 A kérdező kommentje:
koszonom szepen! Megfogadom a tanacsaid! :)
2018. febr. 2. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!