Van benned ami nem változott gyermekkorodtól?
Figyelt kérdés
nekem a zenei ízlésem, a szegényekhez való viszonyulásom, a szabadság szeretetem és sajnos a haragtartásom nem változott2018. jan. 14. 13:46
12/14 Metionin válasza:
Egy csomó minden, az érdeklődési köröm, a könyvmolyságom, a hobbijaim, a kedvenc színem, illetve az ideális külső elképzelése (gyerekként amit elképzeltem magamnak, hogy majd ha nagy leszek, na most úgy nézek ki :D), a kedvenc kajáim és a legjobban utált kajáim, az állatszeretet, hogy nem szeretem a gyerekeket (oviban jöttem rá :D) stb.
13/14 anonim válasza:
Hmmm... Az introvertáltságom, a tudásvágyam(gyerekként mindent akartam tudni és folyton nyaggattam a szüleimet hülyeségekkel, mi a vércsoportom, mi a különbség közöttük, álom volt nekem az iskolába való kerülés mert valamelyest kiszolgálta ezen igényemet)
14/14 anonim válasza:
-Az apám iránt érzet szánalmam. (Ö egy neonáci pszichopata állat.)
-A mások kritikáinak telibe sz....a.
-Nem akarok gyereket se párkapcsolatot.
-Még mindig az Uncharted 2 a legjobb TPS amivel játszottam.
-Még mindig rühellem a tervezett elavulást.
-A mai napig sem akarok okostelefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!