Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől változott meg?
Figyelt kérdés
Férjem nagyon megváltozott.. Mint viselkedés mint öltözködés terén,edz itthon stílust váltott, velem sokszor nagyon fura. Ha rakerdezek morog hogy ez van most ilyen... Lehet valakije.,vagy tetszik neki valaki?2017. dec. 17. 06:59
1/8 anonim válasza:
Igen, elég valószínű, hogy másik nő van a dologban.
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem, de mostanában ha itthon is vagyok csak a konyha vagy a szoba jut nekem ő nappaliba tv-szamitogep nappal ott is alszik... Aztán úgy 2hetente rajon hogy vagyok de amúgy semmi sincs köztünk
2017. dec. 17. 07:23
5/8 anonim válasza:
Lehet kapuzárási pánik,vagy egy új punci a láthatáron,esetleg a kettő kombinációja.
6/8 A kérdező kommentje:
30eves én 27
2017. dec. 17. 10:48
7/8 anonim válasza:
Ha téged már nem tekint nőnek, akkor kb. mindegy mi az oka.
De valószínüleg valaki, akit annak tekint. Minegy milyen szakaszban vannak.
8/8 anonim válasza:
Miért kell egyszerre arra gondolni,hogy van valakije.Lehet egyszerűen most ez tetszik neki. Gondolom ha lenne neki mas nem a nappaliba ülne egész nap a számítógép előtt. Te a 27 éved alatt soha nem valtottál másra ruha téren? Van aki évente vált trendet.Akkor velük mi a helyzet? Ha meg nem foglalkozik veled beszéld meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!