Mit csinálja holnap? Vagy egyáltalán most miez?
barátom ma temetésen volt, mert meghalt kb 2hete a nagymamája.
Mondta is hogy ma ezért nem tudunk találkozni, de mondta, h irhatok neki sms-t ha gondolom.
Irtam neki egyet 1kor.
Most irt vissza rá, hogy "szia. annyira jólesett hogy irtál, kérlek neharagudj hogy most irtam vissza de ment itthon a balhé egész nap. miujság hogy vagy? csók."
(a balhé azért megy, mert a rokonok eléggé haszonlesők és mindenki pénzt akar)
De az sms előtt már láttam hogy fentvan msnen. Én rejtve voltam, nem jelentkeztem be.
Most is fent van, de én nem akarok felmenni, arra nem hajlandó hogy felhívjon vagy ilyenek. Én őt nem akarom, mert igyis fél nap után válaszolt.
Ugy van, hogy holnap átmegyek hozzá. De ezek után erősen gondolkozom, hogy nem megyek sehova.
Elegem van belőle, kezdem megutálni, meg azt is amit csinál.
Szia!
Picinyem, most szállj le a magas lóról, de nagyon gyorsan és hívd fel, hogy hogy érzi magát.
Nem a haverod, hogy msn-ez vele? Akkor mégis minek nevezed magad, hogyha a nagymamája temetésére nem tudsz elmászni? A haverjai gondolom hamarabb elmennének rá, mint te. Én nagyon szégyellném magam a helyedben.
TE nem mész el a nagyanyja temetésére, ő fenntvan MSNen, vár téged, de nem lépsz fel, és holnap sem mész át hozzá "büntiből"? remélem felfogod, amit itt írnak, hogy a barátoddal semmi gond nincs, te vagy egy ritka nagy idióta...
remélem ez kamu kérdés :S
Mellette kellene állnod, segítened, támogatnod a gyászban! Erre itt hisztizel neki! Meg is érdemled, hogy elhagyjon...
Szintén 17/L
Nem szép ez az egész viselkedés, meg ahogy hozzáállsz a dolgokhoz! A barátod gyászol, bánatos, és még ha megkésve is, de válaszolt az üzidre, odafigyelt! Jobban teszed, ha nem mész át hozzájuk holnap! Úgyis tutira veszem, h kirobbantanál 1 veszekedést! A feszkó meg nem hiányzik szegény szomorú barátodnak!!
Higgadj le, foglald össze magadban az érzéseidet, gondolataidat, ha tisztáztad mindezeket, azután beszélj vele!
Az a véleményem, ha így folytatod ezt a hozzáállást, viselkedést, akkor szakítás lesz a vége!!
Vedd észre, h nem lehetsz mindig a középpontban a barátodnál, neki is vannak rokonai, családtagjai, akikkel foglalkoznia kell, rajtad kívül!!
EMPÁTIA, EGYÜTTÉRZÉS, MEGÉRTÉS, TÜRELEM,ODAFIGYELÉS--> ezekre a viselkedésekre van most a legnagyobb szüksége a barátodnak! Ha nem tudod nyújtani ezeket az érzelmi támogatásokat, akkor jobb lesz, ha szakítotok!
Te keresel olyan fiút, akinél te vagy a világ közepe, az első számú Főhercegnő!
A barátod pedig talál 1 megértő, kedves, aranyos, empatikus, emocionális lányt, aki a nehéz helyzetekben is mellette áll, támogatja őt jóban-rosszban!!
20/L
áááá..istenem:D..komolyan...nem érdemled meg azt a srácot..ennyi nincs benned hogy te hívd fel esetleg?:O hogy hogyvan? vagy valami...
szánalmas vagy
Kiegészítem a 20 éves leányzó válaszát:
HISZTI, CIRKUSZ, NAGYKÉPÜSKÖDÉS, EGOIZMUS --> ezekre nincs szüksége, ha én lennék az a pasi, és ekkora hisztit vágnál le nekem, meg az ismerőseimtől hallottam volna vissza, hogy miket mondsz a hátam mögött, akkor neked is ástunk volna egy lyukat a földbe, valahová a retardáltak közé egy elhagyatott temetőben!
Na mivan, hogyhogy nem válaszolsz?
Tán nem kivágott téged?
Jól tette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!