Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinálja holnap? Vagy...

Mit csinálja holnap? Vagy egyáltalán most miez?

Figyelt kérdés

barátom ma temetésen volt, mert meghalt kb 2hete a nagymamája.

Mondta is hogy ma ezért nem tudunk találkozni, de mondta, h irhatok neki sms-t ha gondolom.

Irtam neki egyet 1kor.

Most irt vissza rá, hogy "szia. annyira jólesett hogy irtál, kérlek neharagudj hogy most irtam vissza de ment itthon a balhé egész nap. miujság hogy vagy? csók."

(a balhé azért megy, mert a rokonok eléggé haszonlesők és mindenki pénzt akar)

De az sms előtt már láttam hogy fentvan msnen. Én rejtve voltam, nem jelentkeztem be.

Most is fent van, de én nem akarok felmenni, arra nem hajlandó hogy felhívjon vagy ilyenek. Én őt nem akarom, mert igyis fél nap után válaszolt.

Ugy van, hogy holnap átmegyek hozzá. De ezek után erősen gondolkozom, hogy nem megyek sehova.

Elegem van belőle, kezdem megutálni, meg azt is amit csinál.

2010. jún. 4. 19:58
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy kiborult a temetés miatt!Megviselhette,hiszen meghalt a nagymamája.Szerintem lehetnél kicsit elnézőbb:)

Talán azért nem hív fel,mert nem akar összeveszni veled,most pedig,hogy összejöttek a dolgok lehet,hogy könnyen összevesznétek.

Nem kell feltétlenül rosszra gondolni.

2010. jún. 4. 20:09
 12/42 anonim ***** válasza:
60%
Remélem neked is meghal valakid és akkor majd ezt kapod törődés helyett! Te buta kislány!
2010. jún. 4. 20:10
 13/42 A kérdező kommentje:
mármint a pasim a hülye idióta.
 14/42 anonim ***** válasza:
71%
Előző válaszoló vagyok, Istenem de idióta kretén vagy, tuti otthagynálak a csávó helyébe.
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Te hogyhogy nem voltál ott a temetésen? Hiszen 7 hónapja egy pár vagytok? Lehet, hogy ez rosszul esett neki, és ezért távolságtartóbb most? Légy előzékeny vele, hiszen mégiscsak a nagymamája halt meg.
2010. jún. 4. 20:13
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Hülye kis hisztis r*banc vagy. Felőlem le is pontozhatsz de ez az igazság..nem vagy tekintettel a barátodra. Remélem, nagyon remélem hogy be nő a feje lágya és ott hagy. Mert nem érdemel meg téged. Ennyi a véleményem.
2010. jún. 4. 20:14
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
Bocs elírtam. Mert te nem érdemled meg őt.
2010. jún. 4. 20:14
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
úristen..tényleg ne menj fel msn-re és ne is menj át hozzá mert csak felidegesítenéd egy ilyen szomorú helyzet után..nem a haverja vagy hogy "7 HÓNAP UTÁN MSNEZZ VELE?" két évig voltam együtt a mostmár volt barátommal és mi mindig msn-eztünk.az előtt hogy találkoztunk volna és azután is,este..ebbe nincsen semmi.Sőt ha szeretitek egymást és nem találkoztok azért jó az msn is nem?attól hogy együtt vagytok nem feltétlenül kell pazarolni a pénzt csak azért h a telójáról lemenjen a pénz..aztán ha msnre nemtud menni szaladjon a fülkébe...Tényleg nagyon éretlen és komolytalan vagy.Ezt most egy 15 éves lány írja neked..és 7 hónap nem annyira komoly ahhoz,hogy ilyeneken kapd fel a vizet.ráadásul ok nélkül
2010. jún. 4. 20:15
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ha saját magadnak megválaszoltad a kérdésed értelmetlen volt kíírni.csak úgy mondom
 20/42 anonim válasza:
100%
én nem akarlak leosztani,,de te is tudhatod hogy ilyenkor nem te vag y alegnagyobb problémája ezt meg kell érteni...
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!