Ez normális? Van erre egy külön elnevezés?
Mostanaba egyre gyakrabban felek attól h bárkit elveszitek,hogy elhagynak mer nem vagyok annyira fontos,amikor egy baratnom nem velem van hanem mással beszélget mindig attól rettegek h na ez az a pillanat h mar nem kellek neki és hogy biztos kibeszelnek! Mániákusan felek az egyedülléttol és Adtol h mindenki ott hagy és a szamomra legfontosabb embereknek se kellek többe! Nem tudom h ez mennyire kapcsolódik ide de hátha aki ert hozza h a szüleim elváltak és apam nem nagyon foglalkozik velem, továbbá a (ex)baratom 2honapja hagyott el egy másik csajert és ez borzalmasan megvisel! Elegge megfelelési kényszerem van meg nagyon önbizalom hiányos vagyok,de ez a “felek h mindekit elveszitek aki fontos mer én nem vagyok az nekik” szitu regen is előfordult de Mostanaba nagyon gyakori!Szerintetek ez normális? Vagy Mivan velem? Előre is Koszonom az értelmes válaszokat❤❤
14/L
Ha szeretnél beszélgetni írj nyugodtan ^^
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!