Legszivesebben ongyilkos lennék, akkor mi van?
Még csak 15 éves vagy.Ha 20 leszel biztos szerzel egy-két jó arcot, de felnőtt korodra már biztos lesznek többen is.
Most még csak 15 vagy.Énis 15 vagyok, de nem érdekel, hogy most, hogy nézek ki mert mikor felnőtt leszek megváltozok mert akkor fontos már igazán a férfi mellém nem most amikor tini vagyok, mert most ő úgyse marad mellettem örökre.
Egyenlőre még semmit nem tettem le az asztalra és úgy akarok meghalni, hogy maradandót alkottam.
Sokszor én is úgy érzem, hogy nincsenek barátaim.. pedig tudom, hogy vannak! Olyanok mint a csillagok, nem mindig látod őket, de tudod, hogy ott vannak!;)
Ha van kedved írj PM-et, azt témázgatunk!
F/18
Jaj de sokan vagytok!:(
Mért szeretnétek meghalni?
Olyan fiatalak vagytok.Nektek még ez eddig nem is élet.
Max akkor mondjátok ezt ha 90 évesek vagytok és már járni se tudotok.
11:49
Épp ez a furcsa, hogy dédim már 90-92 éves és még mindig szeret élni.. eszébe sincs, hogy meghaljon meg semmi:S:S
Én meg már 15 évesen meg akartam halni.. chhhh.:(
F/18
HA gondolod írd meg privibe elérhetőséged... Segítek ah tudok... Msn vagy vmi...
16/L
Írj nyugodtan
Az öngyilkosság meg ne forduljon az eszedbe SOHA!!!
Enyhe pszohpata hajlam:D mámint a tömeges
Amúgy qva nagy baromság... még csak az kéne h mindenkit belerángass:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!