Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Legszivesebben ongyilkos...

Legszivesebben ongyilkos lennék, akkor mi van?

Figyelt kérdés
Utálom az életet. 15 éves vagyok és bánom, hogy megszülettem. Öngyilkos lennék, csak anya miatt nem akarok. Mit tegyek?? :'(
2010. jún. 4. 18:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Még csak 15 éves vagy.Ha 20 leszel biztos szerzel egy-két jó arcot, de felnőtt korodra már biztos lesznek többen is.

Most még csak 15 vagy.Énis 15 vagyok, de nem érdekel, hogy most, hogy nézek ki mert mikor felnőtt leszek megváltozok mert akkor fontos már igazán a férfi mellém nem most amikor tini vagyok, mert most ő úgyse marad mellettem örökre.

Egyenlőre még semmit nem tettem le az asztalra és úgy akarok meghalni, hogy maradandót alkottam.

2010. jún. 4. 19:21
 12/20 anonim ***** válasza:
barátokat bármikor szerezhetsz de életet csak egyet élhetsz
2010. jún. 4. 19:22
 13/20 anonim ***** válasza:

Sokszor én is úgy érzem, hogy nincsenek barátaim.. pedig tudom, hogy vannak! Olyanok mint a csillagok, nem mindig látod őket, de tudod, hogy ott vannak!;)

Ha van kedved írj PM-et, azt témázgatunk!

F/18

2010. jún. 4. 19:29
 14/20 anonim ***** válasza:
Annyiszor elmondtam már... Nem kell a testedet kinyúvasztani ahhoz, hogy aki régen voltál, semmivé legyen. Egyetlen belső bólintás az egész. Az legyél, aki tényleg vagy. Ne higgy magadnak se, találd meg a tényleges önmagad. Azt a minimumot, aki mindig is voltál. Elvégre születésed pillanatában se másvalaki nézett keresztül a szemeden! Mély és hosszas töprengésre érdemes gondolatkör, ne hagyd elszaladni!
2010. jún. 4. 19:45
 15/20 anonim ***** válasza:
én is meg szeretnék halni :(
2010. jún. 6. 10:22
 16/20 anonim ***** válasza:

Jaj de sokan vagytok!:(

Mért szeretnétek meghalni?

Olyan fiatalak vagytok.Nektek még ez eddig nem is élet.

Max akkor mondjátok ezt ha 90 évesek vagytok és már járni se tudotok.

2010. jún. 6. 11:49
 17/20 anonim ***** válasza:

11:49

Épp ez a furcsa, hogy dédim már 90-92 éves és még mindig szeret élni.. eszébe sincs, hogy meghaljon meg semmi:S:S

Én meg már 15 évesen meg akartam halni.. chhhh.:(

F/18

2010. jún. 6. 11:53
 18/20 A kérdező kommentje:
ha már ennyien vagyunk rendezhetunk tomeges ongyilkossagot is
2010. jún. 8. 13:22
 19/20 anonim ***** válasza:

HA gondolod írd meg privibe elérhetőséged... Segítek ah tudok... Msn vagy vmi...

16/L

Írj nyugodtan

Az öngyilkosság meg ne forduljon az eszedbe SOHA!!!

2010. jún. 29. 19:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Enyhe pszohpata hajlam:D mámint a tömeges

Amúgy qva nagy baromság... még csak az kéne h mindenkit belerángass:@

2010. jún. 29. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!