Legszivesebben ongyilkos lennék, akkor mi van?
Hogy mit?
Azt hogy ne add fel és ne gondolkodj ilyen hülyeségeken hogy megölöd magad
Én is hasonlóan érzek
fiú vagy lány vagy?? Ha lány, akkor írj privit!!!
De semmiképp ne add fel, és fontos vagy embereknek minimum 6-nak(2x nagyi, papi, anya, apa) esetleg tesók
Gondolj bele, neked milyen életed van.Mi az igazán rossz dolog benne?(akkor rossz valami igazán, ha azon nem tudsz változtatni)
Amikor nekem nagyon rossz a kedvem általában ezt csinálom:
Belegondolok: az Isten nem hiába teremtett engem és azért nem haltam még meg, mert valami elintézetlen dolgok van ezen a Földön és ha megölöm magam bánatomban akkor nem tudom ezt beteljesíteni. Arra gondolok, hogy lehet, hogy emberek ezreit menteném meg mert majd feltalálom a rák ellenszerét.
Szóval miután bele gondoltál, hogy milyen megváltoztathatatlan dolgok vesznek körül téged, gondolj bele, valaki épp most próbál leküzdeni egy szörnyű betegséget.Vagy mondjuk egy családját elvesztett ember...Ők nyíltan mondhatják: Nekem ezen a Földön már nincs dolgom, legalábbis belehalok a fájdalomba.
Gondolj csak bele.Neked van anyukád, barátaid és még mindig jobb életed van.
Hidd el élni lehet is nem csak muszáj.És ezt 15 évesen mondom.:)
Én is így érzek, mint Te... csak 3 évvel idősebb vagyok! De engem nem tudom, hogy mi tart vissza... talán, hogy van 1-2 jó arc barátom, akikre mindig számíthatok, akik mindig mellettem vannak!!! Jóban-rosszban!;)
F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!