Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem merek mosolyogni?

Miért nem merek mosolyogni?

Figyelt kérdés
21 vagyok és sosem mertem igazából egy természeteset mosolyogni,mert nem tartom szépnek a fogaimat.Az egyik metszőfogamba és alul az egyik fogamban van egy fehér folt.Egyszerűen nem merek mosolyogni és emiatt még a csajokhoz se merek odamenni.De a vicc az egészben az hogy sok lány helyesnek tart meg azt mondták hogy abszolut semmi baj nincs a fogaimmal,sőt vannak akik még irigykednek is rá.De én egy idióta maximalista idióta vagyok és bárki bármit mond nem tudom elfogadni.Ez nagyon megkeseriti az életem.Hogyan fogadjam el magam?Mindig másokat nézem hogy nekik milyen szépek.Persze látom sokkal rosszabb fogazattal rendelkező embereket nevetnu de őket úgy elfogadom ahogy vannak de magamat miért nem tudom?

2017. dec. 27. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz másokkal. Ha olyan rossz lenne, valaki biztos megmondta volna már. És gondolj bele, mi a legrosszabb? Nem mosolyog vissza? Az a csaj baja, hidd el, nem te fogsz veszteni vele.

De ha tényleg olyan maximalista idióta vagy, verd ki a fogaid és probléma megoldva. 😂

2017. dec. 27. 20:37
 2/2 timarim01 válasza:

Szia!

Hogyha senkinek a véleményét sem tudod elfogadni, akkor a sajátodat miért nem kérdőjelezed meg?

Fogj egy dolgot, ami miatt elítéled magad (és az most ne a mosoly legyen), mondjuk kezd a maximalizmusod mögött rejtőző kontroll mániáddal.

2018. márc. 17. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!