Ti is éreztétek már ezeket?
Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok.Már egy ideje keresem az utat,keresem önmagam,hogy mit is akarok én az életben.Annyira üresnek érzem magam.Sosem voltak barátaim se céljaim.Én félek mindentől,de néha olyan mintha semmitől sem.Minek tesznek az emberek olyanokat amiket nem akarnak?Hogy tudnak így élni.Én sírni tudnék ahogy látom szenvedni az embereket a világban.Annyira azt érzem,hogy én nem illek bele ebbe a világba de tényleg.Nem bírom elviselni ha valaki csak egy kicsit is parancsol nekem.Miért vagyok ennyire más mint a többi ember?Annyira szeretnék olyasvalamit dolgozni aminek van is értelme én a szívemet lelkemet beleadnám,de nem tudom mi ez a tevékenység.Volt,hogy reggelente zokogtam,hogy miért kell nekem olyat dolgoznom amit nem akarok.Miért ilyen a világ amilyen?Szeretnék ezt az ürességet kitölteni magamban úgy,hogy megtalálom azt aki igazából vagyok.Aki a születésemkor voltam.Valaki segítne nekem,vagy adna pár tanácsot?2017. dec. 26. 03:57
1/5 anonim válasza:
Próbálj meg normális lenni, ez így nagyon gáz amiket csinálsz. Totál nem férfias, nem csodálom, hogy nincsenek barátaid se semmid.
2/5 anonim válasza:
Látod, az a baj, hogy az emberek 99%-a pontosan olyan korlátolt, mint az 1. hozzászóló. Baromi nehéz értelmet találni abban, hogy beilleszkedj egy ilyen felszínes idiótákból álló világba.
Ha szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan.
25f
4/5 anonim válasza:
Én is szoktam reggelente bögni, hogy már megint munkába kell menni.
53F
5/5 A kérdező kommentje:
Látom nem csak én vagyok így,ennek örülök is meg nem is.
2017. dec. 29. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!