Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetek olyan, mint...

Hogyan lehetek olyan, mint Yoda mester?

Figyelt kérdés
Olyan végtelenül bölcs, kiegyensúlyozott, tisztán látó és jóságos szeretnék lenni, mint ő, de nem tudom, hogyan csináljam. Jelenleg gyakorlom a Reiki-t, templomba járok és szoktam meditálni is, de ez kevés ahhoz, hogy olyan magas szellemi szintre jussak, mint ő.

2017. dec. 16. 22:03
 1/10 anonim válasza:
100%

Nos ha vallási alapon közelíted meg a dolgot, akkor rengeteg időre van szükséged. Elvégre Yoda is 900 esztendőt élt meg. Magas szinten kell tudnod meditálni, talán még jógázni is.

Valamint magas szinten kell elsajátítanod az önismeretet.

Ha viszont nem vallási oldalról közelítjük meg, hanem pszichológiai oldalról, akkor rengeteget kell tanulnod. És most nem a földrajzra,meg a kémiára gondolok, filozófiára, pszichológiára. Olyan dolgokra van szükséged ami alapján az embereket ki tudod ismerni. Végtelen türelem, és mindenek felett rengeteg idő, valamint tapasztalat.

Hát ez nem egyszerű :)

Az önismerettel kapcsolatos dolgokra sok választ találhatsz olyan helyeken, vagy könyvekben, amik a buddhizmussal foglalkoznak. Az egész buddhizmus az önismeretre épít.

2017. dec. 16. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
én bőven beérném azzal is ha különleges képességek nélkül,de élnék addig mint ő,900 évet.
2017. dec. 16. 23:40
 3/10 anonim ***** válasza:
5%

jah.

amúgy meg hol volt már ő bölcs?

egy közhelyszótár volt az öreg.

2017. dec. 16. 23:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A buddhizmusban merülj el.
2017. dec. 17. 00:16
 5/10 anonim ***** válasza:

"amúgy meg hol volt már ő bölcs?

egy közhelyszótár volt az öreg."

pedig a közhelyekben van a legnagyobb tanítás.. ;)

2017. dec. 17. 09:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld.
2017. dec. 17. 09:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét oldalban van igazság, a közhelyekben nagy igazság van, viszont Yoda is vak volt, őt is átvágták, mint ahogy az egész Jedi Rendet. Én inkább lennék Mace.
2017. dec. 17. 11:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Én akkor szoktam ilyen zöld lenni, ha elrontom a gyomrom.
2017. dec. 28. 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Türelemmel.
2018. jan. 5. 22:37
 10/10 18/F 17cm válasza:
hát fesd magad zöldre és törpe járásba járj
2018. máj. 29. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!