Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért jó ha megvágom magam?

Miért jó ha megvágom magam?

Figyelt kérdés

Mostanában elég rossz kedvem van,sírógörcsök,erős hangulatingadozas..

Ma reggel megvágtam magam.elég mélyen.Sima betehető borotvapengével.

És az az érdekes hogy egyáltalán nem fájt,pedig minr írtam rendesen vérzett stb...(a felkaromon csináltam,kb. 10-12 vágás)

Megnyugodtam utána.

Csak felek nem tudom majd rejtegetni mások elől sokáig. Bűntudatom van... mit tegyek?félek újra megteszem...

2017. dec. 11. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég mélyen megvágod magad, akkor az örökre ott is marad, úgyhogy jobb ha nem játszol ezzel. Meg egyébként sincs semmi értelme, a problémád nem oldódik meg, de ha tovább csinálod, egyszer úgyis észreveszi valaki, aztán vagy segít neked megoldani a problémáid, vagy nem.
2017. dec. 11. 21:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Az azért jó, mert így hamarosan egy idiótával kevesebb lesz a világon. Nem kell rád költeni majd orvosoknak, társadalomnak, vagyis sok pénzt megtakarítasz nekünk. Csak így tovább!!!
2017. dec. 15. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!