Szerintetek az egy betegség ha nincs semmihez kedvem neha pedig van, utalom magam, néha megvágom magam szándékosan,? .
Figyelt kérdés
külföldön élek. ezeken lassan 2 hónapja keresztül megyek. nem nagyon alszom jól éjszaka sokáig fent vagyok. másnap egy picit fáradt is vagyok. szerintetek mi lehet ez?2017. jan. 8. 15:05
1/4 A kérdező kommentje:
és még néha nem érdekel mások véleménye , van amikor el tudnék bújni szegyenemben..
2017. jan. 8. 15:08
2/4 anonim válasza:
Talán betegség, talán nem, de az biztos, hogy nem normális, ha vagdosod magad. Ha gyerek vagy, beszélj először a szüleiddel. Ha velük nem tudsz, vagy már felnőtt vagy, akkor keress egy pszichológust vagy pszichiátert, mert mindenképpen segítségre szorulsz.
3/4 apafej71 válasza:
Mániás depressziós, más néven bipoláris vagy. 😢
4/4 A kérdező kommentje:
sajnos külföldön élek és nem beszélem meg a nyelvet. a szüleim pedig nem szeretném ezzel terhelni. van olyan is hogy meghallgatom a kedvenc zeném és el kezdek sírni.. de nem tudom hogy miért.
2017. jan. 8. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!