Mit tegyek hogy egyes szemelyeknek valtozzon meg az a velemenyuk rolam, hogy bekepzelt vagyok?
Figyelt kérdés
Van vagy ket ismerosom, akivel regen nagyon jol egyeztem, aztan egy ido utan nem is beszeltunk, aztan mastol visszahallottam, hogy azt mondta, hogy amikor egyedul vagyok minden oke, lehet velem beszelni, visoznt ha valaki mas is ottvan, mar egy kicsit bekepzelt vagyok. Mit tegyek, hogy ez ne igy legyen ? Nemakarok annak tunni, es az se lenni.2008. okt. 24. 18:09
1/3 anonim válasza:
Nézd,szerintem arról van szó, hogy ha több emberrel beszélsz egyszerre, kicsit előadod magad. Ez teljesen természetes, hiszen akkor úgymond "közönséged" van. Javaslatom: a jó beszélgetőpartner nem az, aki beszél, hanem az, aki kérdez. Légy érdeklődő, és hallgasd meg a másikat. És ne szakítsd félbe, hogy "igen, ez pont olyan, mint mikor én...". Ennyi a trükk. Kérdezz és hallgass. Ez a módszer sajnos az emberi önzés miatt remekül beválik, hiszen mindenki imád magáról beszélni, viszont így jó fej leszel.
2/3 anonim válasza:
Ne legyél beképzelt. Kérdezd meg, pontosan mi a ajuk veled, gondold át, és ha van értelme annak, amit mondtak, változtass annak megfelelően.
Azért azt a lehetőséget se zárd ki, hogy ők tévednek. Ne hagyd, hogy a külvilág ítéljen meg, de hallgasd meg a véleményüket, és úgy gondold át, mintha neked jutott volna eszedbe, és nem lesz gond.
3/3 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem, es aztmondta, hogy inkabb regebben voltam az, (itt azon gondolkoztam, hogy akkor vajon most mi lehet a baja)...meg is kerdeztem, mire nem nagyon tudott valaszolni ra. A masik szemely viszont tovabbra is csak annyit mond, hogy az vagyok, de hogy minek, nem indokolja meg.
Tobbiek szerint ez mind hulyeseg, de engem megis zavar.
2008. nov. 3. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!