Szülők, ti meg tudnátok ezt lépni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, kitört egy újabb világháború, amely végül egy globális nukleáris háborúvá fajult. Tegyük fel, csak Budapestet érte bomba, így aki a belvárosban lakott, valószínűleg semmi fájdalmat nem érzékelt. Viszont aki külvárosokban, illetve vidéken lakik, azoknak számolniuk kell a sugárzással, amely egy globális nukleáris háború után valószínűleg a Föld egész északi féltekét ellepné. A kérdés: ti beletörődnétek a lassú, fájdalmas halálba, vagy öngyilkosok lennétek (A családotokkal?)2017. dec. 9. 21:28
1/2 anonim válasza:
Persze. Mert h betegség gond baj éri az embert mint a játékokban inkább restartot nyomnál? Kérdem én minek? Vagy kérdem én te miben hiszel minek élsz? Mert a kérdésed is sokmindent elárul már.
2/2 anonim válasza:
A lassú fájdalmas halál nem túl kecsegtető.
Ugyanakkor én nagyon otimista vagyok és nem adnám fel, remélném, hogy találunk rá módot, hogy túléljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!