Ilyen belsőértékekkel rendelkező fiatal férfi találhat magának társat vagy az ilyen nem elég izgalmas?
Egy jó barátom szerint ezek a belsőértékeim: Intelligens, gondolkodó, megbízható, önzetlen. A rosszakat nem írom le.:)
NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!!!!
Kor + nem + történet ha van.:)
Ezeket akár így is lehet értelmezni:
-intelligens- lenéző másokkal szemben, akik nem olyan tanultak, mint ő
-gondolkodó- mindenkit kioktat mindenféle témában, mindenben keresi a hibát, mert szerinte meg lehet másképp is oldani
-megbízható- minden este pontban 10-kor a haverokkal találkozik a kocsmában
-önzetlen- minden lúzer barátjának kölcsönad, amit sosem kap vissza, elmegy a haverokhoz betonozni segíteni, de mikor neki kellene, hirtelen mindenkinek dolga van...
Szerintem simán. Én ugyanilyen vagyok, emellett még humoros is ;-) De van rossz tulajdonságom is: hazudós vagyok :) Na jó, nem.
Amennyiben az a jó barátod nő, akkor elhiheted, amiket mondott. De ezek a dolgok úgyis menet közben derülnek ki, mert amíg keresed az igazit, addig hajlamos vagy csak a jó tulajdonságaidat kidomborítani, a rosszakat meg észre sem venni. De kiindulásnak nem rossz, amit írtál.
F/40
Gondolom szűz 30 éves vagy. :D
28/f
Szerintem hatalmas általánosságokat írtál magadról.
Ja, és számomra nem elég intelligens az a férfi, aki egybe írja azt, hogy BELSŐ ÉRTÉKEK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!