Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ilyen belsőértékekkel rendelke...

Ilyen belsőértékekkel rendelkező fiatal férfi találhat magának társat vagy az ilyen nem elég izgalmas?

Figyelt kérdés

Egy jó barátom szerint ezek a belsőértékeim: Intelligens, gondolkodó, megbízható, önzetlen. A rosszakat nem írom le.:)

NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!!!!

Kor + nem + történet ha van.:)

2010. jún. 1. 20:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
54%

Ezeket akár így is lehet értelmezni:

-intelligens- lenéző másokkal szemben, akik nem olyan tanultak, mint ő

-gondolkodó- mindenkit kioktat mindenféle témában, mindenben keresi a hibát, mert szerinte meg lehet másképp is oldani

-megbízható- minden este pontban 10-kor a haverokkal találkozik a kocsmában

-önzetlen- minden lúzer barátjának kölcsönad, amit sosem kap vissza, elmegy a haverokhoz betonozni segíteni, de mikor neki kellene, hirtelen mindenkinek dolga van...

2010. jún. 1. 21:07
 12/23 anonim ***** válasza:

Szerintem simán. Én ugyanilyen vagyok, emellett még humoros is ;-) De van rossz tulajdonságom is: hazudós vagyok :) Na jó, nem.

Amennyiben az a jó barátod nő, akkor elhiheted, amiket mondott. De ezek a dolgok úgyis menet közben derülnek ki, mert amíg keresed az igazit, addig hajlamos vagy csak a jó tulajdonságaidat kidomborítani, a rosszakat meg észre sem venni. De kiindulásnak nem rossz, amit írtál.

F/40

2010. jún. 1. 21:07
 13/23 anonim ***** válasza:
várj...te most itt ezzel a szöveggel akarsz hódítani?
2010. jún. 1. 21:08
 14/23 anonim ***** válasza:
79%

Gondolom szűz 30 éves vagy. :D

28/f

2010. jún. 1. 21:17
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hatalmas általánosságokat írtál magadról.

Ja, és számomra nem elég intelligens az a férfi, aki egybe írja azt, hogy BELSŐ ÉRTÉKEK.

2010. jún. 1. 21:20
 16/23 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, ezek így önmagukban semmitmondóak. A rosszakat is tudni kéne és akkor kellene mérlegelni...nem véletlenül nem írtad le gondolom én, magyarul nem sok esélyed lehet.
2010. jún. 1. 21:21
 17/23 anonim ***** válasza:
A jó barátod.... Látod ő is szeret téged! Kapd elő a pisztolyt,hátha rácuppan és meg is van a társad! ikszdééé
2010. jún. 1. 21:23
 18/23 anonim ***** válasza:
Ezek nem jelentenek semmit. Egy normális emberben ezek mindig meg kell hogy legyenek. Az emberbe nem az alapján szeretünk bele hogy milyen tulajdonságai vannak. Ezt nem lehet elmondani. Olyanba is beleszerethetünk aki bűnöző, ez nem függ ettől... Amúgy meg miért kellene izgalmasnak lenni? Akit szeret az ember az mindegy milyen, izgalmas.
2010. jún. 1. 21:32
 19/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, és a rosszakat miért nem írod le? :)
2010. jún. 1. 21:35
 20/23 anonim ***** válasza:
ja és 28/N
2010. jún. 1. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!