Ilyen belsőértékekkel rendelkező fiatal férfi találhat magának társat vagy az ilyen nem elég izgalmas?
Egy jó barátom szerint ezek a belsőértékeim: Intelligens, gondolkodó, megbízható, önzetlen. A rosszakat nem írom le.:)
NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!!!!
Kor + nem + történet ha van.:)
Ezek alapján nagyon is jó esélyed van:) Bár azért a többi sem mindegy, pl. nálam még a humor, a munkád szeretete, a család fontossága is számítana. Fél évvel ezelőtt még azt írtam volna, hogy nagyon kíváncsi vagyok rád, mert pont ilyen férfit keresek, de azóta találtam egy pont ilyen férfit:)))Amúgy hány éves vagy?
30/L
Biztos hülye vagyok de nem látom a kérdés értelmét....
Buta kérdésre csak buta válaszokat kaphatsz...
Juj, ez a kérdés így olyan mintha azt írnám, h szőke, kék szemű, jó alakú, nagy mellű lány vagyok. Szerintetek van esélyem a pasiknál? :D
Amúgy persze, hogy találhatsz. Ezek jó tulajdonságok, a pasikban általában a fele sincs meg.
29/l
engem érdekelnek az ilyen pasik, a megbízhatóság meg számomra szinte a legfontosabb, de fontos a kémiai is, az első benyomás és egyébként a negatív tulajdonságok is fontosak, mindenkinek van, de nem biztos h a másik azokat el tudja fogadni......akkor meg nem működik
26/N
"A rosszakat nem írom le"
Szóval csak azt akarod, hogy fényezzen mindenki. Hát, el kell keserítenem, hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!