Nem tudom ki vagyok! (? )
Hogyan ismerhetnèm meg önmagam. Egyáltalán nem vagyok tisztában önmagammal nem tudom ki vagyok milyen értékeim vannak. Amikor a suliban volt egy olyan játék feladat hogy sosorlj fel magadról 3-3 jó és rossz tulajdonságot csak 2-t tudtam és az is rossz tulajdonság. Hogyan ismerhetem meg önmagam?
Könyveket is ajánlhattok!
16/l
Próbálj meg magadra úgy nézni, mintha egy barátnődet kéne jellemezned, amolyan megfigyelő módban.
Feltehetsz kérdéseket és gondold végig, hogy pl. engedelmes, szorgalmas a tanulásban, őszinte a barátaival, vagy inkább titkolózik és sumákol, hogyan viselkedik, mikor megbántják, kihez és miért ragaszkodik, mennyire lehet rá számítani, csendesebb típus, vagy inkább szereti a pezsgést stb.
Ezekre és bármennyi hasonló kérdésre írd le a választ, közelebb jutsz picit. De megkérheted a barátaidat is, hogy írjanak rólad néhány szót, mert külső vélemény is kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!