Te mit szeretsz magadban és mit nem?
Külsőleg: Magas vagyok, erős testalkatú, és jóképű, viszont rosszak a fogaim.
Belsőleg: Olyan szívós vagyok, mint a spártai harcosok, viszont lusta, mint a dög. Nagyon jó vagyok pszichológiából, remek emberismerő vagyok, viszont hülye vagyok egy csomó hasznosabb dologhoz, pl kütyük, gép.
Amit szeretek: jó vagyok a műszaki dolgok kezelésében, útmutató nélkül is hamar kiismerem azokat, olyan összefüggésekre vagy dolgokra is rájövök, amire más nem, mert nem látja át.
Amit útálok: kb. minden más, külsőleg és belsőleg is. Amit ki tudnék emelni az a szociális képesség teljes hiánya. Nem tudok semmilyen emberi kapcsolatot kialakítani, ezért világ életemben magányos voltam. Inkább lennék hülye mindenhez (ami egyébként nem áll messze a valóságtól), még egy szög beveréséhez is szakembert kelljen hívnom, csak tudjak bánni az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!