Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Te mit szeretsz magadban és...

Te mit szeretsz magadban és mit nem?

Figyelt kérdés
2017. nov. 30. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Semmit és mindent.
2017. nov. 30. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Külsőleg: Magas vagyok, erős testalkatú, és jóképű, viszont rosszak a fogaim.

Belsőleg: Olyan szívós vagyok, mint a spártai harcosok, viszont lusta, mint a dög. Nagyon jó vagyok pszichológiából, remek emberismerő vagyok, viszont hülye vagyok egy csomó hasznosabb dologhoz, pl kütyük, gép.

2017. nov. 30. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Amit szeretek: jó vagyok a műszaki dolgok kezelésében, útmutató nélkül is hamar kiismerem azokat, olyan összefüggésekre vagy dolgokra is rájövök, amire más nem, mert nem látja át.

Amit útálok: kb. minden más, külsőleg és belsőleg is. Amit ki tudnék emelni az a szociális képesség teljes hiánya. Nem tudok semmilyen emberi kapcsolatot kialakítani, ezért világ életemben magányos voltam. Inkább lennék hülye mindenhez (ami egyébként nem áll messze a valóságtól), még egy szög beveréséhez is szakembert kelljen hívnom, csak tudjak bánni az emberekkel.

2017. nov. 30. 22:38
 4/5 anonim válasza:
Külsőleg: a szemeim a legszebbek szerintem. Belső: őszinte ember vagyok nagyon tudok szeretni, segítőkész vagyok,
2017. dec. 1. 08:27
 5/5 anonim ***** válasza:
A szememet és a hajamat szeretem most hogy befestettem arra a színre (fekete) amire mindig is vágytam xd. De amúgy kb ezeken kívül mindent utálok magamon. Csúnya vagyok, lusta és önző és utálatos is tudok lenni. Utálom azt is hogy zárkózott vagyok és nem tudok megnyílni másoknak. Egyszóval utálom magam úgy ahogy , aki vagyok.
2017. dec. 2. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!