Agresszív viselkedést, hogy lehetne megszüntetni?
Figyelt kérdés
Eddig minden kapcsolatomat az agresszív modorom tett tönkre. Azt mondják a pasik,hogy nagyon rossz modorom van és általában ezért dobnak. De én alapjában véve nem vagyok ilyen csak akkor jön elő belőlem ez a viselkedés ha nem foglalkoznak velem és nem kapok elég szeretetet a páromtól. Az a baj,hogy nagy szeretethiányom van és csak szenvedek :( Borzalmas így élni az életet,hogy minden nap csak stresszes vagyok ideges meg feszült. Szerintem bordeline személyiségzavarom is van amit lehet kezeltetni kéne? Ti mit tanácsoltok? De most őszintén kérdezek mindenkit és ez nem vicc mert nagyon szenvedek és nem tudok uralkodni az indulataimon. Sértő és gúnyos megjegyzéseket kérlek szépen ne írjatok.2017. nov. 22. 07:44
11/12 A kérdező kommentje:
Lehet az amikor pár éves voltam még apám kizárt minket a házból és fejszével kergetett. De én arra nem emlékszem mivel nagyon kicsi voltam de az anyu mesélte.
2017. nov. 23. 13:35
12/12 anonim válasza:
A férfiaktól valószínűleg azt a szeretetet várod, amit az apádtól nem kaptál meg. Ha meg is adják neked, te ragaszkodsz a még több szeretethez, mert frusztrál az, hogy attól amit kapsz, nem érzed magad sokkal jobban. Az elmaradt szeretetet már nem tudja pótolni senki, ezt magadnak kell feldolgoznod. Minden magatartási zavarnak megvan a maga oka. Egy szakember segíthet felderíteni ezeket az okokat és terápiás kezeléssel javíthat az állapotodon. Ezért is javasoltam, hogy beszélj egy pszichológussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!