Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Agresszív viselkedést, hogy...

Agresszív viselkedést, hogy lehetne megszüntetni?

Figyelt kérdés
Eddig minden kapcsolatomat az agresszív modorom tett tönkre. Azt mondják a pasik,hogy nagyon rossz modorom van és általában ezért dobnak. De én alapjában véve nem vagyok ilyen csak akkor jön elő belőlem ez a viselkedés ha nem foglalkoznak velem és nem kapok elég szeretetet a páromtól. Az a baj,hogy nagy szeretethiányom van és csak szenvedek :( Borzalmas így élni az életet,hogy minden nap csak stresszes vagyok ideges meg feszült. Szerintem bordeline személyiségzavarom is van amit lehet kezeltetni kéne? Ti mit tanácsoltok? De most őszintén kérdezek mindenkit és ez nem vicc mert nagyon szenvedek és nem tudok uralkodni az indulataimon. Sértő és gúnyos megjegyzéseket kérlek szépen ne írjatok.
2017. nov. 22. 07:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Sajnállak:( Én is ilyen vagyok- mentstruáció környékén PMS diagnózis nálad nincs ????- amúgy engem is kedvelnek..Tudod a "férfiak" szeretnek dobni ezért nőt mert képtelenek kezelni a "hisztit"..nekik ez álllllati kényelmetlen volt már nekem is aki ezt mondta mert a neje is olyan volt..

Azért érdekes nem hogy a nő is ember merészel lenni?..:)

Hidd el aki szeret azt nem fogod eltántorítani ez is tapasztalat! Ne pasit keress hanem igazi férfit aki nem riad vissza.....jó ha olyan jelleg hogy verekszel vagy ordítva tombolsz az mondjuk..gáz... de szerintem nem vagy olyan.. Nekem is mindig akkor jön elő ha úgy érzem nem foglalkozik a párom velem -egy kapcsolat elején- és sajnos ...nem lehet kapcsolatfüggő vagy inkább..... ez szerintem nem személyiségzavar teljesen összefüggően, értelmesen írsz!... mondjuk indulatkezelési tréningre gondolhattál inkább nem? Üdv. 40/N

2017. nov. 22. 08:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Nálam ezek a dühkitörések a legelső pasimnál jöttek elő először. Vele nagyon sokat vitáztunk idegesített engem és ennek köszönhetően az idegeim kikészültek azóta vagyok ilyen. És sajnos ez most már mindegyik páromnál előjön belőlem. Sajnos volt olyan is amikor már tényleg nem bírtam idegegekkel és nekimentem a pasinak az első páromat pl fojtogattam is rugdostam csipkedtem ütöttem ott ahol értem. Annyira fel tudott bosszantani csak úgy remegtem az idegtől a szívem hevesen vert. Nagyon sokára tudtam lenyugtatni magam. Szóval tőlem nem áll távol,hogy nekimenjek a pasinak. De nem mindegyik olyan,hogy hagyja magát nekem volt olyan pasim is aki visszaütött. Nála is előjött ez a dühroham akkor is azért mert nem foglalkozott velem semmibe vett. Én meg futottam utána de azóta is bánom mert ő nem érdemelte meg. A mostani páromra már a kést is ráemeltem de nem lett semmi komoly baja belőle csak felemeltem a kést.
2017. nov. 22. 11:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Neked saját magaddal kell megbékélned. Elsősorban ne mástól várd a szeretetet, hanem saját magadtól. Ha magaddal nem tudsz békében élni, mással sem fogsz tudni.
2017. nov. 23. 09:26
 4/12 anonim ***** válasza:

Húhhh, ez tényleg durva /#1-es vagyok/ neked alapon valami nem stimmel az életedben azt gondolom /kevés pénz? frusztrációk? trauma../ ez tök független hogy pasival csinálod lehet eg munkahelyen is előjönne kritikus helyzetben?? ezért javasoltam az indulatkezelési tréninget! Van aki visszaüt igen..van aki nagyot is tudna..nem akarhatod..ennek így semmi értelme, ráadásul maga a probléma sem fog megoldódni /van egyáltalán??/

Szóval ha hörcsög vagy egy dolog de kezelni tudni kéne!

Amúgy az alapok rendben vannak van hol levezetni a feszkót, stb..sportolsz, eszel rendesen, ..ilyenek..

El nem tudom képzelni mi válthat ki őrjöngést egy kapcsolatban /most ne félrelépésre gondoljunk mondjuk ott sincs értelme../

Képzeld csak el ha ugyanilyen emberrel akadsz össze..

És majd ha gyereked lesz? rengeteg türelem kell ám hozzájuk...van itt egy nőci messziről hallják ha jön a két csöpp gyerekével és üvölt velük..cigi a kézben na persze...már többen meg akarták verni szó szerint megállnak az emberek! És pitiáner dolgok miatt...

Szóval önismeret, önismeret, feszkó levezetése és egy jó agyturkász is ajánlott! saját érdekedben mert ugye nem akarsz kikötni böriben..ha priuszod lesz melót sem kapsz leírod magad nullára..:(

2017. nov. 23. 10:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát azért 1.es meg se haragudj nem vagyok én holmi bűnöző,hogy így beszélj rólam hiszen nem is ismersz sose tennék olyat hogy pl megölök egy embert. Azért annyira nem ment el az eszem. Amúgy meg gyereket semmiképp nem szeretnék az nyugodt embereknek való nem ilyeneknek mint amilyen én vagyok. Nem vagyok én veszekedős meg kiabálós nő alapjában véve mindig is csendes és zárkózott voltam csak ha nem kapom meg a páromtól a szeretet meg a törődést akkor leszek egy kicsit agresszív.
2017. nov. 23. 10:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Hidd el tudom miről beszélek az indulat elvihet...ha már kést fogsz rá, ne viccelj.. látod most is már felhergelted magad:)..jajjj hány ilyet hallunk hogy hirtelen felindulásból, ugye?..Na ugye. Úgyhogy vigyázz magadra!
2017. nov. 23. 11:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem ment még el az eszem vigyázok én magamra.De azért köszi szépen,hogy aggódsz értem.
2017. nov. 23. 11:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Amúgy én ezt az agresszív viselkedést édesapámtól örököltem mert ő volt olyan. Alkoholista veszekedős meg verekedős.
2017. nov. 23. 11:30
 9/12 A kérdező kommentje:
Csak annyi külömbséggel hogy én nem iszok alkoholt meg nem is dohányzom nekem káros szenvedélyem nincs csak hamar felhúzom magam ez a baj.
2017. nov. 23. 11:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Az alapján amit írtál, elképzelhető, hogy feldolgozatlan gyerekkori trauma áll az agresszív viselkedésed hátterében. Én mindenképpen azt javaslom, hogy próbálj meg beszélni egy pszichológussal.
2017. nov. 23. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!