Agresszív viselkedést, hogy lehetne megszüntetni?
Sajnállak:( Én is ilyen vagyok- mentstruáció környékén PMS diagnózis nálad nincs ????- amúgy engem is kedvelnek..Tudod a "férfiak" szeretnek dobni ezért nőt mert képtelenek kezelni a "hisztit"..nekik ez álllllati kényelmetlen volt már nekem is aki ezt mondta mert a neje is olyan volt..
Azért érdekes nem hogy a nő is ember merészel lenni?..:)
Hidd el aki szeret azt nem fogod eltántorítani ez is tapasztalat! Ne pasit keress hanem igazi férfit aki nem riad vissza.....jó ha olyan jelleg hogy verekszel vagy ordítva tombolsz az mondjuk..gáz... de szerintem nem vagy olyan.. Nekem is mindig akkor jön elő ha úgy érzem nem foglalkozik a párom velem -egy kapcsolat elején- és sajnos ...nem lehet kapcsolatfüggő vagy inkább..... ez szerintem nem személyiségzavar teljesen összefüggően, értelmesen írsz!... mondjuk indulatkezelési tréningre gondolhattál inkább nem? Üdv. 40/N
Húhhh, ez tényleg durva /#1-es vagyok/ neked alapon valami nem stimmel az életedben azt gondolom /kevés pénz? frusztrációk? trauma../ ez tök független hogy pasival csinálod lehet eg munkahelyen is előjönne kritikus helyzetben?? ezért javasoltam az indulatkezelési tréninget! Van aki visszaüt igen..van aki nagyot is tudna..nem akarhatod..ennek így semmi értelme, ráadásul maga a probléma sem fog megoldódni /van egyáltalán??/
Szóval ha hörcsög vagy egy dolog de kezelni tudni kéne!
Amúgy az alapok rendben vannak van hol levezetni a feszkót, stb..sportolsz, eszel rendesen, ..ilyenek..
El nem tudom képzelni mi válthat ki őrjöngést egy kapcsolatban /most ne félrelépésre gondoljunk mondjuk ott sincs értelme../
Képzeld csak el ha ugyanilyen emberrel akadsz össze..
És majd ha gyereked lesz? rengeteg türelem kell ám hozzájuk...van itt egy nőci messziről hallják ha jön a két csöpp gyerekével és üvölt velük..cigi a kézben na persze...már többen meg akarták verni szó szerint megállnak az emberek! És pitiáner dolgok miatt...
Szóval önismeret, önismeret, feszkó levezetése és egy jó agyturkász is ajánlott! saját érdekedben mert ugye nem akarsz kikötni böriben..ha priuszod lesz melót sem kapsz leírod magad nullára..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!